Top Fem grunner til at Windows 7 er bedre enn VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ifølge disse operativsystem statistikk , Windows 7 er verdens mest populære operativsystem, og nådde Windows XP i august 2011. Siden da har sin ledelse vokst, og det er nå drevet av 48,7% av brukerne.

Windows 7 forgjengeren, Windows Vista, aldri steg over 18,6% av markedet, sitt høydepunkt i oktober 2009, og har nå kun 4,5%, mens Windows XP har falt til 30%.

La oss ta et minutt til å analysere hvorfor Windows Vista ikke klarte å ta kontroll fra Windows XP, og hvorfor Windows 7 klart det samme prestasjon, bare 22 måneder senere.

Hvorfor Windows Vista Mislyktes

1. PCer var ikke klar.
Windows Vista ble tenkt som en bredbånd-klar operativsystem med avansert grafikk og sikkerhet … et kvantesprang fra Windows XP Windows. Eneste problemet var, i 2007, PC-er var ikke kraftig nok til å håndtere det. Mange PC-er levert med Vista som bare ikke kunne håndtere programvaren. Mangel på RAM og skjermkort gjort treghet et stort problem, der XP fremdeles gikk fort.

2. Mange krasj bugs.
Tidlige versjoner av Vista ble pepret med tekniske problemer og krasjer . Nedgradering fra Vista tilbake til XP var et svært populært trekk (som jeg gjorde). Løser ikke kom ut for noen av disse feilene i noen tid.

3. XP var for fastlåst.
I januar 2007, da Windows Vista kom ut, Windows XP hadde en massiv 76% brukergruppe. Det var langt, den mest populære operativsystemet opp til den tiden. Breaking folk som vane var et uoverstigelig problem. Annet enn spesifikke spill som krever “Games for Windows” grensesnitt til stede bare i Vista, det var ingen overbevisende grunn til å oppgradere.

4. Drivere fungerte ikke.
Min mor-i-lov hadde en alt-i-ett Epson-skriver som fulgte med PC henne når hun oppgradert fra XP til Vista. Ett problem: Epson ikke bry å skrive en Vista -driveren , og XP sjåføren nektet å arbeide. Hennes skriver ble et veldig stort, veldig dyrt, veldig tung doorstop.

5. Brukerkontokontroll.
Brukerkontokontroll er popup som vises i de siste Windows-operativsystemer, når du utfører en funksjon som endrer PC på en betydelig måte. UAC var ikke i XP, og innføring av hyppige popups, men viktig for sikkerhetsformål, økt nivå av ergrelse i ekstrem grad.

Et eksempel på en Blue Screen of Death, mye mer vanlig i Vista enn syv.

Hvorfor Windows 7 Etterfølger

1. PCer kom langt i 22 måneder.
Prisen på minne (RAM) og masselager (harddisker) falt mellom januar 2007 og oktober 2009 (og fortsetter å falle). For første gang, kunne folk ha råd til maskiner som stod en sjanse til å kjøre en grafikk-intensive operativsystem som Windows 7. Også en mye høyere andel av brukerne hadde bredbånd Internett, og ved høyere hastigheter.

2. Windows 7 var stabil.
Selv krasjer, lock-ups og blå skjerm of Death (BSOD) var vanlig i de tidlige dager av Vista, ingen slike problemer plaget de fleste av Windows 7-brukere. Plus, det startet opp mye raskere, noe som var en stor selger punkt.

3. Windows XP ble løsne sitt grep.
I oktober 2009 hadde Windows XP bruk falt til 63%, mot 18% for Vista. Tiden var inne for en ny OS for å ta over, og det skjedde svært raskt. I januar 2010, Windows 7 hadde 11%. I juli, 21%. I januar 2011 31%. Tallene holdt stigende for Windows 7 og holdt slippe for alle andre versjoner av Windows, endelig. Det er en god innsats som Microsoft ble lettet over at de ikke må stole på en brukerbase som fortsatt kjørte en 2001 operativsystem.

4. Produsenter fikk sjåføren utstede høyre.
Ved å få Windows 7 i hendene på bedrifter raskere, var de i stand til å gjøre drivere tilgjengelig på dag 1. Og de fleste sjåførene skrevet for Vista gjennomført over, også.

5. Brukerkontokontroll ble ringt tilbake.
Standarden UAC innstillingen på Windows 7 ble ringt ned et hakk. Ikke lenger vil skjermen grå ut, og en rask stopp deg i dine spor over hver lille ting: bare viktige ting.

Det er mange flere grunner til at Windows 7 er bedre enn Vista, rett fra markedsføring, til Quick Launch oppgavelinjen for å innebygde platebrenning , til utbredt bedrifts adopsjon, og så videre. Med Windows 8 i horisonten, gjenstår det å se om Microsoft har en hit på sine hender, eller bare et dyrt fiasko.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt