Top Viisi syytä, miksi Windows 7 on parempi kuin VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Kuvitus: Gordon McAlpin

Mukaan nämä toimivat-järjestelmä tilastotietojen , Windows 7 on maailman suosituin käyttöjärjestelmä, ja he saavuttivat Windows XP elokuussa 2011. Sittemmin sen etumatka on kasvanut, ja se on nyt hoitaa 48,7% käyttäjistä.

Windows 7 edeltäjä, Windows Vista, ei koskaan nousi yli 18,6% markkinoista, huippunsa lokakuussa 2009, ja nyt nauttii vain 4,5%, kun taas Windows XP on pudonnut 30%.

Otetaan minuutin analysoida miksi Windows Vista ei hallita Windows XP, ja miksi Windows 7 hallitaan saman feat, vain 22 kuukautta myöhemmin.

Miksi Windows Vista epäonnistui

1. PC eivät olleet valmiita.
Windows Vista oli visioi kuin laajakaista-ready Windows-käyttöjärjestelmän kanssa kehittynyt grafiikka ja turvallisuus … kvanttihypyn Windows XP. Ainoa ongelma oli, vuonna 2007, tietokoneet eivät riittävän tehokas se. Monet tietokoneet toimitetaan Vista jotka vain ei voinut käsitellä ohjelmistoa. Puute RAM ja näytönohjaimissa teki hitaus valtava ongelma, jossa XP silti meni nopeasti.

2. Paljon kaatua vikoja.
Varhaiset versiot Vista oli täynnä teknisiä ongelmia ja kaatuu . Alempaan Vista takaisin XP oli hyvin suosittu siirto (joka tein). Korjaa ei tullut ulos joitakin näistä virheistä jo jonkin aikaa.

3. XP oli liian juurtunut.
Tammikuussa 2007, kun Windows Vista tuli ulos, Windows XP oli massiivinen 76% käyttäjäkunta. Se oli ylivoimaisesti suosituin käyttöjärjestelmä siihen asti. Breaking ihmiset että tapa oli ylitsepääsemätön ongelma. Muut kuin erityiset pelit vaativat “Games for Windows” käyttöliittymä hetkellä vain Vista ei ollut pakottavaa syytä päivittää.

4. Ohjaimet ei toimi.
Äitini-in-law oli all-in-one Epson mukana tulleet hänen PC, kun hän päivittänyt XP Vista. Yksi ongelma: Epson ei häiritse kirjoittamista Vista kuljettaja , ja XP kuljettaja kieltäytyi työstä. Hänen tulostin tuli erittäin suuri, erittäin kallis, erittäin raskas doorstop.

5. User Account Control.
User Account Control on joka aukeaa viime Windows käyttöjärjestelmissä, kun teet toiminto, joka muuttaa PC merkittävällä tavalla. UAC ei ollut XP, ja käyttöönotto usein ponnahdusikkunoita, vaikkakin tärkeitä turvallisuuden kannalta, lisääntynyt taso harmia äärimmäisen määrin.

Esimerkki Blue Screen of Death, paljon yleisempää Vista kuin 7.

Miksi Windows 7 Seuraaja

1. PC tuli pitkä matka 22 kuukautta.
Hinta (RAM) ja massamuisti (kiintolevyt) romahtanut tammi 2007 lokakuuta 2009 (ja laskee edelleen). Ensimmäistä kertaa, ihmiset olisi varaa koneita, jotka oli mahdollisuus käynnissä runsaasti grafiikkaa käyttöjärjestelmän, kuten Windows 7. Myös paljon suurempi osa käyttäjistä oli laajakaista Internet, ja suuremmilla nopeuksilla.

2. Windows 7 oli vakaa.
Vaikka kaatuu, lock-up ja Blue näytöt of Death (BSoDs) olivat yleisiä alkuaikoina Vista, ei tällaisia ​​ongelmia vaivannut suurin osa Windows 7 käyttäjiä. Plus, se aloitti paljon nopeammin, mikä oli suuri myyntivaltti.

3. Windows XP oli irtoaminen otettaan.
Lokakuuhun 2009 mennessä, Windows XP käyttö oli pudonnut 63%, verrattuna 18%: Vista. Aika oli kypsä uuden käyttöjärjestelmän ottamaan, ja se tapahtui hyvin nopeasti. Tammikuussa 2010 Windows 7 oli 11%. Heinäkuuhun, 21%. Tammikuussa 2011 31%. Numerot jatkaneet nousuaan Windows 7 ja pidetään pudottamalla joka toisen Windows, lopulta. Se on hyvä veto, että Microsoft oli helpottunut, että he eivät tarvitse tukeutua käyttäjäkunta joka vielä juoksi 2001 käyttöjärjestelmä.

4. Valmistajien sai kuljettajan liikkeelle oikealle.
Saamalla Windows 7 käsissä yritysten nopeammin, he pystyivät tekemään ohjaimia päivänä 1. Ja useimmat kuljettajat kirjoitettu Vista siirretyt, too.

5. User Account Control Soittaja takaisin.
Standardi UAC asetus Windows 7 oli soitetut alas lovi. Enää ei näyttöä harmaaksi ja nopeaa lopettaa sinua kappaleita yli jokainen pieni asia: vain tärkeitä asioita.

On monia muitakin syitä, miksi Windows 7 on parempi kuin Vista, heti markkinointi, Quick Launch tehtäväpalkin, sisäänrakennettu levynpolttotoiminto , laajaa yritysten hyväksymistä, ja niin edelleen. Windows 8 horisontissa, se jää nähtäväksi, jos Microsoft on toinen osuma käsissään, tai vain yksi uusi kallis epäonnistuminen.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa