Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Top 5 syytä olla käyttö Windows XPTop 5 Reasons Not to Use Windows XP

Syyt Windows XP: n käyttämiseen tietokoneellesi

Aiemmin olemme suosittaneet, että Windows XP on erinomainen valinta vanhemmille tietokoneille sen kevyen jalanjäljen ja alhaisten järjestelmävaatimusten vuoksi. No, tässä on tämän argumentin flipside: viisi syytä, miksi se ei ole hyvä idea käyttää XP: tä.

1. Microsoft lopettaa tuen
Microsoft ei enää myy Windows XP: tä ja aikoo katkaista XP Service Pack 3: n (uusimman version) tuen huhtikuussa 2014. Ei ole epäilystäkään siitä, että hakkerit löytävät XP: n tietoturvaongelmia tukipäivän jälkeen. ei enää ole turvallista käyttää. On myös syytä huomata, että XP: n 64-bittinen versio ei koskaan saanut Service Pack 3: tä, joten se on jo huono uutinen.

2. Jotkin sovellukset eivät toimi
Pelit Windows-tagilla varustetuissa peleissä edellyttävät, että Windows Vista tai Windows 7 toimivat kehittyneiden videovaatimusten, Windows Live -palvelun ja uudempien Direct X (graafinen käyttöliittymä) -versioiden vuoksi. Muut sovellukset ilman tätä tunnistetta tarvitsevat jotain muuta kuin XP: tä.

3. Se puuttuu
Windows 7 sisältää paljon lisäominaisuuksia, joita ei ole XP: ssä. Windows Aero visuaalinen käyttöliittymä, Quick Launch -palkki, sisäänrakennettu CD- ja DVD-levyjen polttaminen ja niin edelleen. Microsoft ei aio lisätä näitä XP: hen milloin tahansa pian, joten sinun on päivitettävä, jotta voit hyödyntää niitä.

4. Laitteisto- ja ohjainongelmat
Suurin osa Windows XP -versioista on 32-bittinen versio, mikä tarkoittaa, että sillä on vain noin 3 – 3,5 gigatavun RAM-muistia. Monet sovellukset vaativat paljon enemmän, ja on olemassa hyvät mahdollisuudet, että järjestelmäsi voi tukea enemmän. 64-bittiset Windows-käyttöjärjestelmät todella pääsivät valtavirtaan Windows 7: n kanssa, joka voi käyttää paljon enemmän RAM-muistia.

Jotkut uudemmissa laitteistovalmistajissa ovat rajalliset tai alle tuetut Windows XP -ajurit, jotka merkitsevät täydellistä käyttöä laitteistosta ja niihin liittyvistä ohjelmistoista, tarvitset Windows Vista tai 7.

5. Kosketa näyttöjä ja niin edelleen
Jos sinulla on tietokone, jossa on kosketusnäyttö tai sinulla on monikosketustuki kannettavan tietokoneen kosketuslevy, haluat todella Windows 7: n, koska se on suunniteltu hyödyntämään näitä ominaisuuksia. (Windows 8 on vieläkin kosketuskohtainen.) Windows XP: n kosketusapu on parhaimmillaan rajoitettu.

Kaikki nämä syyt merkitsevät sitä, että jos tietokoneesi pystyy päivittämään Windows 7: n, sinun pitäisi ehdottomasti. Jos sinulla on vanhempi tietokone, pysy Windows XP: ssä vasta vuonna 2014. Toivottavasti voit päivittää siihen mennessä.

 • Göran Göransson

  Hi Steve

  Thanks for an excellent article about Win XP.
  I used it recently but the machine was very slow.

  I now have Vista and Win 7 on my two mosern computers.

  2 GB RAM for Vista and 4 GB for Win 7

  All the best

  Göran

  PS, I am using your pgm PC Cleaner

 • Hi Göran,
  Just a correction: PC Cleaner isn’t one of ours. Thanks, though!

  2 GB is a little low for Vista, depending on the rest of your system. Since memory is so cheap now, you may want to see if your PC can hold more.

  Good luck!

 • Bill Mahelona

  I realize that I have an aging dinosaur, especially with XP MCE. I use it basically for entertainment and email. I alreadly checked on upgrading my VAIO to Vista or 7, and the prospects don’t sound to good. My plan is to use my computer until it is no longer feasible to use, then switch to Ubuntu. I already have a computer with Windows 7.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa