Vi strävar efter att lokalisera vår hemsida på så många språk som möjligt, men den här sidan är för tillfället maskin översatt med hjälp av Google Translate. nära

Varför är det viktigt att hålla programvaran uppdaterad?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Läs om varför det är viktigt att hålla programvaran uppdaterad på din dator!

Här är en del värdefull insikt i vikten av att hålla den programvara som körs på din dator uppdaterad!

Google meddelade nyligen att man kommer att börja fasa ut stöd för Microsofts IE6 webbläsare, och att från den 1 mars 2010 en del av sina tjänster, t.ex. Google Docs, inte skulle fungera “riktigt” med webbläsaren. Den främsta orsaken bakom beslutet citeras för att vara en säkerhetsbrister i Microsofts webbläsare, som Microsoft påstår sig ha släppt en uppdatering som kommer att plugga hålet. ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Detta belyser ett stort problem att många datoranvändare är omedvetna om. Många datoranvändare inte vet att hackare använder ofta säkerhetsbrister i vanliga program som webbläsare, chattklienter och e-postprogram att hacka in i deras datorer och installera skadliga program som spionprogram och adware – som i hög grad kan påverka prestanda för sin PC eller ännu värre, leda till identitetsstöld. Det är därför det är så viktigt att se till att du håller det program du kör på din dator uppdaterad. Många programvaruutgivare erbjuder en “uppdatering”-funktion eller “version” display för att visa om din programvara är uppdaterad. Men inte alla produkter har denna funktion.

Om du är osäker på var du hittar din version status eller uppdateringsfunktionen kan du kontakta programvarutillverkaren. Alternaively, ReviverSoft s har inkluderat en unik funktion i sin Driver Reviver produkt som kontrollerar status för de flesta av de populära program som finns. Efter att ha utfört en genomsökning, inte bara att du ser din föråldrade drivrutiner, men du kommer också att se status på den programvara du har installerat på din dator. Om någon programvara är för gammal, kan du snabbt och enkelt ladda ner den uppdaterade mjukvaran direkt från den ursprungliga tillverkarens hemsida, och installera den för att uppdatera programvaran.

Detta drag av Google visar att “även om det inte verkar vara bruten, du borde verkligen fortfarande fixa det”.

Den ReviverSoft Team

ReviverSoft s Driver Reviver har en unik Software Updater med för att göra det enkelt att kontrollera din programversion och uppdatera den om det behövs. Kör en gratis diagnostisk nu!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt