Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Varför är det viktigt att hålla programvaran uppdaterad?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lär dig varför det är viktigt att hålla programvaran uppdaterad på din dator!

Här är några värdefulla insikter i vikten av att hålla programvaran igång på din dator!

Google meddelade nyligen att det kommer att börja fasa ut stöd för Microsofts IE6 webbläsare och att från den 1 mars 2010 en del av sina tjänster, såsom Google Docs, inte skulle fungera “på rätt sätt” med webbläsaren. Huvudskälet bakom beslutet citeras vara säkerhetsfel i Microsoft-webbläsaren, vilket Microsoft hävdar att den har släppt en uppdatering som kommer att plugga hålet. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Detta markerar ett stort problem som många datoranvändare inte känner till. Många datoranvändare vet inte att hackare ofta använder säkerhetsbrister i vanlig programvara, som webbläsare, chattklienter och e-postprogram för att hacka in i sina datorer och installera skadlig kod som spionprogram och adware – vilket kan påverka datorns prestanda eller ännu värre, leda till identitetsstöld. Det är därför det är så viktigt att du håller den programvara du kör på datorn uppdaterad. Många programvaruleverantörer erbjuder en “uppdateringsfunktion” eller “version” -skärm för att visa om din programvara är uppdaterad. Men inte alla produkter har denna funktion.

Om du inte är säker på var du ska hitta din versionsstatus eller uppdateringsfunktion kan du kontakta din mjukvaruproduktör. Alternaively har ReviverSofts en unik funktion i Driver Reviver- produkten som kontrollerar statusen för de flesta av de populära programvarorna som finns tillgängliga. Efter att ha utfört en skanning ser du inte bara dina föråldrade drivrutiner, utan även statusen för den programvara du har installerat på din dator. Om någon programvara är föråldrad kan du snabbt och enkelt hämta uppdaterad mjukvara direkt från den ursprungliga tillverkarens webbplats och installera den för att uppdatera programvaran.

Detta drag av Google visar att “även om det inte verkar vara trasigt, borde du verkligen fixa det”.

ReviverSoft-teamet

ReviverSofts Driver Reviver har en unik Software Updater som ingår för att göra det enkelt att kontrollera din programversion och uppdatera den om det behövs. Kör en GRATIS diagnos nu!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt