Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvorfor er det vigtigt at holde software opdateret?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lær hvorfor det er vigtigt at holde software opdateret på din pc!

Her er nogle værdifulde indblik i vigtigheden af ​​at holde softwaren kørende på din pc opdateret!

Google meddelte for nylig, at det vil begynde at udfase støtte til Microsofts IE6 browser, og at der fra 1. marts 2010 nogle af sine tjenester, såsom Google Docs, ikke ville arbejde “ordentligt” med browseren. Hovedårsagen til beslutningen er citeret som sikkerhedsfejl i Microsoft-browseren, som Microsoft hævder at have udgivet en opdatering, der vil plugge hullet. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dette fremhæver et stort problem, som mange computerbrugere ikke er opmærksomme på. Mange computerbrugere ved ikke, at hackere ofte bruger sikkerhedsfejl i almindelig software som f.eks. Webbrowsere, chatklienter og e-mail-programmer til at hakke i deres computere og installere malware som spyware og adware – hvilket kan have stor indflydelse på deres pc’s ydeevne eller endnu værre, føre til identitetstyveri. Derfor er det så vigtigt at sikre, at du opdaterer den software, du kører på din pc. Mange softwareudgivere tilbyder en “opdateringsfunktion” eller “version” display for at vise, om din software er opdateret. Ikke alle produkter har denne funktionalitet.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan finde din versionsstatus eller opdateringsfunktion, kan du kontakte din softwareproducent. Alternaively har ReviverSoft’s inkluderet en unik funktion i det Driver Reviver produkt, der kontrollerer status for de fleste af de populære software applikationer til rådighed. Når du har udført en scanning, vil du ikke kun se dine forældede drivere, men du vil også se status for den software, du har installeret på din pc. Hvis nogen software er forældet, kan du hurtigt og nemt downloade den opdaterede software direkte fra den oprindelige fabrikants hjemmeside og installere den for at opdatere din software.

Denne bevægelse fra Google viser, at “selvom det ikke ser ud til at være brudt, skal du stadig rette det”.

ReviverSoft-teamet

ReviverSoft’s Driver Reviver har en unik softwareopdatering inkluderet, der gør det nemt at kontrollere din softwareversion og opdatere den, hvis det er nødvendigt. Kør en GRATIS diagnose nu!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet