Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvorfor er det vigtigt at holde software opdateret?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lære, hvorfor det er vigtigt at holde software opdateret på din PC!

Her er nogle værdifulde indsigt i vigtigheden af ​​at holde den software, der kører på din pc opdateret!

Google for nylig meddelte, at den vil begynde at udfase støtte til Microsofts IE6 browser, og at der fra 1. marts 2010 nogle af sine tjenester, såsom Google Docs, ikke ville arbejde “ordentligt” med browseren. Den væsentligste årsag bag beslutningen er citeret for at være en sikkerhedshuller i Microsoft-browseren, som Microsoft hævder at have frigivet en opdatering, der vil sætte hullet. ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dette fremhæver et stort problem, at mange computerbrugere er uvidende om. Mange computer brugers ikke ved, at hackere bruger ofte sikkerhedshuller i fælles software såsom web-browsere, chat klienter og e-mail-programmer til at hacke ind i deres computere og installere malware såsom spyware og adware – hvilket i høj grad kan påvirke udførelsen af ​​deres pc eller endnu værre, føre til identitetstyveri. Det er derfor, det er så vigtigt at sikre, at du holder den software, du kører på din pc opdateret. Mange software udgivere tilbyder en “update”-funktionen eller “version” skærm for at vise, om din software er opdateret. Men ikke alle produkter har denne funktionalitet.

Hvis du ikke er sikker på hvor man kan finde din version status eller opdatere funktionen, kan du kontakte softwareproducenten. Alternaively, ReviverSoft s har medtaget en unik feature i sin Driver fornyer produkt, der kontrollerer status for de fleste af de populære software applikationer til rådighed. Efter at have udført en scanning, ikke kun vil du se dine ud af opdaterede drivere, men du vil også se status for den software, du har installeret på din PC. Hvis nogen software er forældet, kan du hurtigt og nemt downloade det ajour software direkte fra den oprindelige producentens hjemmeside, og installere det for at opdatere din software.

Dette træk fra Google viser, at “selv om det ikke ser ud til at blive brudt, du virkelig bør stadig fix it”.

Den ReviverSoft Team

ReviverSoft s Driver Reviver har en unik Software Updater inkluderet for at gøre det nemt at kontrollere din software version og opdatere det, hvis det kræves. Kør en GRATIS diagnostisk nu!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet