Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miksi on tärkeää pitää ohjelmistot ajan tasalla?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Selvitä, miksi tietokoneen päivittäminen on tärkeää!

Tässä on arvokasta tietoa siitä, kuinka tärkeää pitää tietokoneesi käynnissä oleva ohjelmisto ajan tasalla!

Google ilmoitti äskettäin, että se alkaa asteittain tuki Microsoftin IE6-selaimen, ja että 1 päivästä 2010 maaliskuun tiettyjä palvelujaan, kuten Google Docs, eivät toimi “kunnolla” selaimeen. Päätöksen syyksi on mainittu Microsoftin selaimessa oleva tietoturva, jonka Microsoft väittää julkaisseen päivityksen, joka kytkee reiän. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Tämä korostaa suurta ongelmaa, jota monet tietokoneen käyttäjät eivät tiedä. Monet tietokoneen käyttäjät eivät tiedä, että hakkerit käyttävät usein yhteisten ohjelmistojen, kuten web-selainten, chat-asiakkaiden ja sähköpostiohjelmien tietoturva-aukkoja, hakata tietokoneisiinsa ja asentaa haittaohjelmia, kuten vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia – jotka voivat vaikuttaa suuresti tietokoneen suorituskykyyn jopa huonompi, johtavat henkilöllisyyden varastamiseen. Siksi on niin tärkeää varmistaa, että pidät PC: llä käytössä olevan ohjelmiston ajan tasalla. Monet ohjelmistokustantajat tarjoavat “päivitys” -toiminnon tai “version” näytön, joka näyttää, onko ohjelmistosi ajan tasalla. Kaikilla tuotteilla ei kuitenkaan ole tätä toimintoa.

Jos et ole varma, mistä löydät version tai päivityksen, voit ottaa yhteyttä ohjelmiston valmistajaan. Alun perin ReviverSoft on sisällyttänyt ainutlaatuisen ominaisuuden Driver Reviver -tuotteeseen, joka tarkistaa useimpien saatavilla olevien suosittujen ohjelmistosovellusten tilan. Skannauksen jälkeen et näe vain vanhentuneita ohjaimia, mutta näet myös tietokoneesi asennetun ohjelmiston tilan. Jos jokin ohjelmisto on vanhentunut, voit ladata päivitetyn ohjelmiston nopeasti ja helposti suoraan alkuperäiseltä valmistajan verkkosivustolta ja asentaa sen ohjelmiston päivittämiseen.

Tämä Google-liiketoimintasi osoittaa, että “vaikka se ei näytä olevan rikki, sinun pitäisi vielä korjata se”.

ReviverSoft-tiimi

ReviverSoftin Driver Reviver -ohjelmistolla on ainutlaatuinen ohjelmistopäivitys, jonka avulla voit helposti tarkistaa ohjelmistoversion ja päivittää sen tarvittaessa. Suorita ilmainen diagnostiikka nyt!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa