Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miksi on tärkeää pitää ohjelmistot ajan tasalla?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Oppia, miksi se on tärkeää pitää ohjelmistot ajan tasalla tietokoneessa!

Seuraavassa joitakin arvokasta tietoa tärkeää pitää ohjelmisto käynnissä tietokoneessa ajan tasalla!

Google ilmoitti hiljattain, että se aloittaa asteittain tuki Microsoftin IE6-selaimen, ja että 1 päivästä maaliskuun 2010 tiettyjä palvelujaan, kuten Google Docs, ei toimi “oikein” ja selaimen. Pääsyynä päätös on mainittu olevan tietoturva-aukkoja Microsoft selaimen, joka Microsoft väittää julkaissut päivityksen, joka plug reikä. ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Tämä korostaa suuri ongelma, että monet tietokoneen käyttäjät eivät tiedä. Monet tietokoneen käyttäjän ei tiedä, että hakkerit käyttävät usein tietoturva-aukkoja yhteisiä ohjelmia, kuten web-selaimet, chat asiakkaita ja sähköpostiohjelmia murtautua heidän tietokoneensa ja asentaa haittaohjelmia kuten vakoilu-ja mainosohjelmat – joka voi suuresti vaikuttaa suorituskykyyn omalta tietokoneelta tai vielä pahempaa, johtaa identiteettivarkauden. Siksi se on niin tärkeää varmistaa, että pidät ohjelmiston käytät tietokoneessa ajan tasalla. Monet ohjelmistojen julkaisijat tarjoavat “update”-toiminto tai “versio” näyttö näyttää, jos ohjelmisto on ajan tasalla. Kuitenkin kaikki tuotteet ovat tätä toimintoa.

Jos et ole varma, mistä löydät version tilaa tai Update-toiminnon, voit ottaa yhteyttä ohjelmiston valmistajaan. Alternaively, ReviverSoft n on sisällyttänyt ainutlaatuinen ominaisuus siinä on Driver reviver tuote, joka tarkistaa tilan useimmat suositut sovellusten käytettävissä. Suorittamisen jälkeen scan, ei ainoastaan ​​näet oman vanhentuneet ajurit, mutta voit myös nähdä onko ohjelmisto on asennettu tietokoneeseen. Jos jokin ohjelmisto on vanhentunut, voit nopeasti ja helposti ladata tasalla ohjelmistoja suoraan alkuperäisen valmistajan sivuilla, ja asenna se päivittää ohjelmisto.

Tämä liikkua Google osoittaa, että “vaikka se ei näytä olevan rikki, te todella pitäisi vielä korjata”.

ReviverSoft Team

ReviverSoft n Driver reviver on ainutlaatuinen Software Updater mukana, jotta on helppo tarkistaa ohjelmiston version ja päivittää sitä tarvittaessa. Suorita VAPAA diagnostinen nyt!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa