Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvorfor er det viktig å holde programvaren oppdatert?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Les om hvorfor det er viktig å holde programvaren oppdatert på din PC!

Her er noen verdifull innsikt i betydningen av å holde programvaren som kjører på din PC oppdatert!

Google har nylig annonsert at de vil starte å fase ut støtte for Microsofts IE6 browser, og at det fra 1. mars 2010 noen av sine tjenester, som Google Docs, ikke ville fungere “ordentlig” med leseren. Hovedårsaken bak beslutningen er sitert for å være et sikkerhetshull i Microsoft nettleser, som Microsoft hevder å ha gitt ut en oppdatering som vil plugge hullet. ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dette markerer et stort problem at mange PC-brukere er klar over. Mange bruker datamaskinen ikke vet at hackere bruker ofte sikkerhetshull i vanlig programvare som nettlesere, chat klienter og e-postprogrammer til å hacke seg inn sine datamaskiner og installere malware som spyware og adware – som i stor grad kan påvirke ytelsen til deres PC eller enda verre, føre til identitetstyveri. Det er derfor det er så viktig å sørge for at du holde programvaren du kjører på din PC oppdatert. Mange programvare utgivere tilby en “update”-funksjonen eller “versjon” skjerm for å vise om programvaren er oppdatert. Men ikke alle produkter har denne funksjonaliteten.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal finne din versjon status eller oppdateringsfunksjonen, kan du kontakte programvareprodusenten. Alternaively, ReviverSoft tallet har tatt med en unik funksjon i sin Driver Reviver produkt som sjekker status for de fleste av de populære programmene som er tilgjengelige. Etter å ha utført et søk, ikke bare vil du se din utdatert drivere, men du vil også se status for programvaren du har installert på din PC. Hvis noen programvare er utdatert, kan du raskt og enkelt laste ned oppdatert programvare direkte fra den opprinnelige produsentens hjemmeside, og installer den til å oppdatere programvaren.

Dette spillet til Google beviser at “selv om det ikke ser ut til å være brutt, du virkelig bør fortsatt fikse det”.

Den ReviverSoft teamet

ReviverSoft er Driver Reviver har en unik Software Updater inkludert for å gjøre det enkelt å sjekke programvareversjon og oppdatere det hvis nødvendig. Kjør en GRATIS diagnostisk nå!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt