Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvorfor er det viktig å holde programvaren oppdatert?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Lær hvorfor det er viktig å holde programvaren oppdatert på PCen din!

Her er noen verdifull innsikt i viktigheten av å holde programvaren som kjører på din PC oppdatert!

Google har nylig annonsert at de vil begynne å fase ut støtte for Microsofts IE6 nettleser, og at det fra 1. mars 2010 Noen av sine tjenester, for eksempel Google Docs, ikke ville fungere “ordentlig” med leseren. Hovedårsaken bak avgjørelsen er citerte å være en sikkerhetsfeil i Microsoft-nettleseren, som Microsoft hevder å ha gitt ut en oppdatering som vil plugge hullet. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dette fremhever et stort problem som mange brukere ikke vet om. Mange datamaskinbrukerer vet ikke at hackere ofte bruker sikkerhetsbrudd i vanlig programvare som nettlesere, chatklienter og e-postprogrammer for å hack inn i sine datamaskiner og installere skadelig programvare som spyware og adware – noe som i stor grad kan påvirke ytelsen til PCen eller enda verre, føre til identitetstyveri. Derfor er det så viktig at du beholder programvaren du kjører på PCen, oppdatert. Mange programvareutgivere tilbyr en “oppdateringsfunksjon” eller “versjon” -skjerm for å vise om programvaren din er oppdatert. Men ikke alle produktene har denne funksjonaliteten.

Hvis du ikke er sikker på hvor du finner din versionsstatus eller oppdateringsfunksjon, kan du kontakte programvareprodusenten din. Endelig har ReviverSofts en unik funksjon i Driver Reviver- produktet som kontrollerer statusen til de fleste av de populære programvarene som er tilgjengelige. Etter å ha utført en skanning, vil du ikke bare se dine utdaterte drivere, men du vil også se statusen til programvaren du har installert på PCen. Hvis noen programvare er utdatert, kan du raskt og enkelt laste ned oppdatert programvare direkte fra den originale produsentens nettsted, og installer den for å oppdatere programvaren.

Dette trekket fra Google viser at “selv om det ikke ser ut til å være ødelagt, bør du likevel fikse det”.

ReviverSoft-teamet

ReviverSoft’s Driver Reviver har en unik programvareoppdatering som er inkludert for å gjøre det enkelt å sjekke programvareversjonen og oppdatere den hvis nødvendig. Kjør en gratis diagnostikk nå!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt