We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Waarom is het belangrijk om software up to date?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Ontdek waarom het belangrijk is om software up-to-date te houden op uw pc!

Hier is een waardevol inzicht in het belang van het up-to-date houden van de software op uw pc!

Google heeft onlangs aangekondigd dat het zal beginnen uitfaseren van ondersteuning voor Microsoft IE6 browser, en dat vanaf 1 van maart 2010 een aantal van haar diensten, zoals Google Docs, zou het niet “goed” te werken met de browser. De belangrijkste reden achter de beslissing wordt vermeld als een beveiligingsfout in de Microsoft-browser, die Microsoft beweert een update te hebben uitgebracht die het gat zal dichten. ( //news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dit wijst op een groot probleem waar veel computergebruikers zich niet bewust van zijn. Veel computergebruikers weten niet dat hackers vaak beveiligingsfouten gebruiken in veelgebruikte software zoals webbrowsers, chatclients en e-mailprogramma’s om hun computers te hacken en malware zoals spyware en adware te installeren – wat de prestaties van hun pc sterk kan beïnvloeden erger nog, leiden tot identiteitsdiefstal. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u de software die u op uw pc draait up-to-date houdt. Veel software-uitgevers bieden een “update” -functie of “versie” -weergave om te laten zien of uw software up-to-date is. Niet alle producten hebben echter deze functionaliteit.

Als u niet zeker weet waar u uw versie- of updatefunctie kunt vinden, neemt u contact op met uw softwarefabrikant. Als alternatief heeft ReviverSoft’s een unieke functie ingebouwd in het Driver Reviver- product dat de status van de meeste populaire softwaretoepassingen controleert die beschikbaar zijn. Na het uitvoeren van een scan ziet u niet alleen uw verouderde stuurprogramma’s, maar ziet u ook de status van de software die u op uw pc hebt geïnstalleerd. Als software verouderd is, kunt u de bijgewerkte software snel en gemakkelijk rechtstreeks downloaden van de website van de oorspronkelijke fabrikant en installeren om uw software bij te werken.

Deze actie van Google bewijst dat “zelfs als het niet kapot lijkt te zijn, je het nog steeds moet repareren”.

Het ReviverSoft Team

ReviverSoft’s Driver Reviver heeft een unieke Software Updater om het eenvoudig te maken om uw softwareversie te controleren en indien nodig bij te werken. Voer nu een GRATIS diagnose uit!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer