Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Waarom is het belangrijk om software up to date?Why is it Important to Keep Software Up to date?

Leren waarom het belangrijk is om de software op uw PC-to-date!

Hier is een aantal waardevolle inzichten in het belang van het houden van de software op uw pc up-to-date!

Google heeft onlangs aangekondigd dat het zal beginnen uitfaseren ondersteuning voor Microsoft IE6 browser, en dat vanaf 1 maart 2010 een aantal van haar diensten, zoals Google Docs, niet zou werken “goed” met de browser. De belangrijkste reden achter het besluit wordt aangehaald om een ​​beveiligingsfouten in de Microsoft-browser, die Microsoft claimt een update die het gat zal stekker te hebben uitgebracht. ( http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8488751.stm )

Dit markeert een groot probleem dat veel computergebruikers zijn zich niet bewust van. Veel computer van de gebruiker niet weet dat hackers gebruiken vaak beveiligingsfouten in gangbare software zoals web browsers, chatprogramma’s en e-mailprogramma’s inbreken in hun computers en installeren van malware, zoals spyware en adware – die sterk kan invloed hebben op de prestaties van hun PC of nog erger, leiden tot identiteitsdiefstal. Dit is waarom het zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat u de software die u op uw pc up-to-date te houden. Veel software-uitgevers bieden een functie “bijwerken” of “versie” scherm te laten zien of uw software up-to-date. Niet alle producten hebben deze functionaliteit.

Als u niet zeker weet waar uw versie status of update functie te vinden, kunt u contact opnemen met uw softwareleverancier. Alternaively, ReviverSoft’s heeft opgenomen een unieke functie in zijn Driver Reviver product dat de status van de meeste populaire software-applicaties beschikbaar controleert. Na het uitvoeren van een scan, niet alleen ziet u uw van de nieuwste drivers, maar je zal ook de status van de software die u op uw pc hebt geïnstalleerd. Als een software verouderd is, kunt u snel en gemakkelijk de up-to-date software rechtstreeks van de originele fabrikanten website downloaden en installeren om uw software bij te werken.

Deze stap van Google bewijst dat “zelfs als het niet lijkt te worden gebroken, je moet echt nog fix it”.

De ReviverSoft Team

ReviverSoft’s Driver Reviver heeft een unieke Software Updater opgenomen om het gemakkelijk om uw softwareversie controleren en indien nodig te maken. Voer een gratis diagnose nu!

 • i genuinely love your writing way, very helpful,
  don’t give up as well as keep creating in all honesty , because it simply just truly worth to follow it,
  excited to read even more of your current web content, have a good one!

 • good share, great article, very usefull for us…thanks!

 • HI Noeleen,

  Thank you for contacting us. We do not mean to be an annoyance by having Registry Reviver start on Windows startup. There are many programs that are set by default to start when you computer starts. But we have taken your feedback and we will reconsider how we message to our trial users.

  If you would like to stop Registry Reviver from doing this there are two ways where you can do it. You can uninstall the application (there is an option to do this in the Registry Reviver folder in the Windows Start Menu), or you can go to the options area of Registry Reviver and uncheck the option to have the program start on Windows StartUp. We hope this helps you!

 • Hi,

  Please contact our support. They will be happy to help you with this.

  http://www.reviversoft.com/support/contact/

 • JassiMostru

  Hi
  Very nice and intrestingss story.

 • Mensen

  You have a great Blog here Mate. Love your content very informative, Please keep up the good work.

 • Gerry

  Nice post. Thanks
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer