Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Waarom moet het bedrag van de uit de nieuwste stuurprogramma variëren tussen de driver update productenWhy do the amount of out of date drivers vary between driver update products

We weten dat u veel keuzes hebt als het gaat om stuurprogramma-updatesoftware of het gebruik van Windows Update zelf. De meeste mensen kijken naar de hoeveelheid verouderde stuurprogramma’s die door een product zijn gevonden en bepalen dat het beste product het product is dat het meest wordt gevonden. Het is belangrijk dat u de items begrijpt die worden aangetroffen in verouderde chauffeursresultaten, niet alleen het aantal resultaten

Hieronder gaan we enkele redenen waarom deze resultaten tussen producten kunnen verschillen met Driver Reviver . Voor degenen onder u die het niet weten, Driver Reviver is onze vlaggenschip driver-updatesoftware. Wat het doet is:

 1. Scant uw pc op verouderde stuurprogramma’s
 2. Download nieuwe, vervangende stuurprogramma’s rechtstreeks bij de bron
 3. Back-up van uw bestaande stuurprogramma’s
 4. Installeert uw nieuwe stuurprogramma’s

Na het herstarten van je pc, zul je merken dat randapparatuur en hardware beter werken, minder crashes en blauwe schermen van de dood, en minder bugs. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om op de hoogte te blijven van updates van stuurprogramma’s.

Maar er zijn veel keuzes voor stuurprogramma-updatesoftware. Er zijn concurrerende producten voor de onze, en het is mogelijk om naar Windows Update of het bedieningspaneel te gaan en elke driver handmatig bij te werken. Bij andere producten kunnen na een scan zelfs meer resultaten worden weergegeven.

Dus waarom variëren de resultaten?

Er zijn 4 hoofdredenen dat u verschillende resultaten zult zien:

 1. Driver Reviver toont geen updates voor USB-stuurprogramma’s. Waarom niet? Als we een muis- of toetsenbordstuurprogramma bijwerken naar een versie die niet werkte op uw pc (hoewel we heel voorzichtig zijn om dat niet te doen), zou uw toetsenbord of muis niet meer werken en zou u niet in staat zijn om Maak het.

  Het is waarschijnlijk dat uw USB-apparaat hoe dan ook geen frequente driver-updates nodig heeft; als u Windows Update de laatste tijd gebruikt, zal Windows de meeste apparaten automatisch detecteren en installeren wanneer u ze voor de eerste keer aansluit.

  Hieronder ziet u de resultaten van Driver Reviver op een test-pc in vergelijking met andere populaire producten, Driver Max. Driver Max heeft veel USB-stuurprogramma’s gevonden die het totale aantal verouderde stuurprogramma’s hoger maken.

  Why Driver Reviver's Results are Superior
  Je ziet dat Driver Reviver geen specifieke USB-apparaten vermeldt – het geeft een lijst van de interne USB-controller die veilig kan worden bijgewerkt.

  Why Driver Reviver's Results are Superior
  Concurrerende producten, zoals DriverMax, tonen deze USB-muis; als deze update om welke reden dan ook mislukt, kunt u worden buitengesloten door uw muis te gebruiken om deze te repareren.

 2. Stuurprogramma’s versus hardware. Een van de manieren om het aantal verouderde items te vergroten, is door alle apparaten met een verouderde driver te tonen in plaats van de drivers te laten verouderen. De redenen dat dit tot verschillende resultaten kan leiden, is dat u soms meerdere apparaten hebt die allemaal dezelfde driver gebruiken. Als u de apparaten meet in plaats van de driver, krijgt u een hoger nummer. Driver Reviver bevat verouderde stuurprogramma’s, geen apparaten met verouderde stuurprogramma’s.
 3. Niet alle fabrikanten sturen stuurprogramma’s naar Microsoft voor Windows-update. Windows Update geeft alleen stuurprogramma-updates weer die een lang certificeringsproces van Microsoft hebben doorstaan. Veel hardwarefabrikanten die ervoor zorgen dat stuurprogramma’s niet echt de moeite nemen om stuurprogramma’s bij Microsoft in te dienen voor echt oude apparaten, publiceren in plaats daarvan de stuurprogramma’s direct op hun eigen site zodat mensen kunnen komen om te downloaden. Aangezien Driver Reviver zijn stuurprogramma’s rechtstreeks van fabrikanten in plaats van Windows Update laadt, hebben we een grotere kans op het vinden van verouderde stuurprogramma’s.
 4. Frequentie om nieuwe stuurprogramma’s te krijgen. Omdat de meeste updatebedrijven van stuurprogramma’s hun stuurprogramma’s van apparaatfabrikanten krijgen, zal de frequentie waarmee ze naar nieuwe stuurprogramma’s zoeken bepalen hoe groot de kans is dat ze de nieuwste stuurprogramma’s vinden wanneer ze worden vrijgegeven. We zijn altijd op zoek naar nieuwe stuurprogramma’s voor de Driver Reviver-resultaten, dit vereist veel werk, maar levert de beste resultaten op.

Al deze redenen leiden tot één conclusie: Driver Reviver is de beste methode om alle stuurprogramma’s van uw pc de hele tijd up-to-date te houden.

Als u wilt weten welke stuurprogramma’s er zijn en waarom het updaten ervan belangrijk is, bekijkt u vijf redenen om uw stuurprogramma’s fris te houden .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer