Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Varför mängden föråldrade drivrutiner varierar mellan förare uppdatera produkterWhy do the amount of out of date drivers vary between driver update products

Vi vet att du har många val när det gäller uppdatering av drivrutiner eller använder Windows Update själv. De flesta människor tittar på hur mycket föråldrade drivrutiner som har hittats av en produkt och bestämmer att den bästa produkten är den som finner mest. Det är viktigt att du förstår de föremål som finns i föråldrade drivrutinsresultat, inte bara antalet resultat

Nedan kommer vi att gå några få av anledningarna till att dessa resultat mellan produkter kan variera med Driver Reviver . För dig som inte vet, är Driver Reviver vårt flaggskeppsdrivrutins uppdateringsprogram. Vad det gör är:

 1. Skanner din dator för föråldrade drivrutiner
 2. Nedladdningar nya, ersättare drivrutiner direkt från källan
 3. Säkerhetskopierar dina befintliga drivrutiner
 4. Installerar dina nya drivrutiner

Efter att du har startat om datorn, märker du kringutrustning och hårdvara som fungerar bättre, färre kraschar och blå skärmar av döden och färre buggar. Att stanna ovanpå drivrutinsuppdateringar har aldrig varit enklare.

Men det finns många val för drivrutinsuppdateringsprogram. Det finns konkurrerande produkter till oss, och det är möjligt att gå in i Windows Update eller kontrollpanelen och uppdatera varje förare för hand. Andra produkter kan till och med visa mer resultat efter en skanning.

Så varför varierar resultaten?

Det finns 4 huvudsakliga anledningar att du kommer att se varierande resultat:

 1. Driver Reviver visar inte uppdateringar för USB-drivrutiner. Varför inte? Om vi ​​skulle uppdatera en mus eller tangentbordsdrivrutin till en version som inte fungerade på din dator (även om vi är mycket försiktiga att inte göra det) skulle ditt tangentbord eller mus inte längre fungera, och du skulle inte kunna fixa det.

  Det är troligt att din USB-enhet i alla fall inte behöver frekventa drivrutinsuppdateringar. Om du har kört Windows Update nyligen, kommer Windows automatiskt att upptäcka och installera de flesta enheter när du först ansluter dem.

  Nedan kan du se Driver Revivers resultat på en test PC jämfört med andra populära produkter som heter Driver Max. Driver Max har många USB-drivrutiner hittades vilket gör det totala antalet föråldrade drivrutiner högre.

  Why Driver Reviver's Results are Superior
  Du kan se att Driver Reviver inte listar några specifika USB-enheter – det listar den interna USB-kontrollenheten, vilket är säkert att uppdatera.

  Why Driver Reviver's Results are Superior
  Konkurrerande produkter, som DriverMax, visar den här USB-musen. Om den här uppdateringen misslyckas av någon anledning kan du vara låst för att använda musen för att åtgärda den.

 2. Drivers vs Hardware. En taktik för att öka mängden föråldrade objekt som hittats visar alla enheter som har en föråldrig drivrutin istället för att notera drivrutinerna omoderna. Anledningen till att detta kan leda till olika resultat är att ibland kan du ha flera enheter som alla använder samma drivrutin. Om du räknar enheterna snarare än föraren får du ett högre antal. Driver Reviver visar föråldrade drivrutiner, inte enheter med föråldrade drivrutiner.
 3. Inte alla tillverkare skickar drivrutiner till Microsoft för Windows-uppdatering. Windows Update visar bara drivrutinsuppdateringar som har gått igenom en lång certifieringsprocess av Microsoft. Många hårdvaruproducenter som gör drivrutiner stör inte skickar drivrutiner till Microsoft för riktigt gamla enheter och istället bara publicera drivrutinerna direkt på sin egen webbplats för att människor ska komma och ladda ner. Eftersom Driver Reviver källor sina drivrutiner direkt från tillverkare snarare än från Windows Update har vi större chans att hitta borta datumdrivrutiner.
 4. Frekvens i att få nya drivrutiner. Eftersom de flesta drivrutinsuppdateringsföretag får sina drivrutiner från enhetsproducenter, bestämmer frekvensen där de letar efter nya drivrutiner deras sannolikhet för att hitta de nyaste drivrutinerna när de släpps. Vi letar alltid efter nya drivrutiner att inkludera i Driver Reviver-resultaten, detta kräver mycket arbete men levererar de bästa resultaten.

Alla dessa skäl leder till en slutsats: Driver Reviver är den bästa metoden för att hålla hela datorns drivrutiner uppdaterade hela tiden.

Om du vill veta vilka drivrutiner som är och varför uppdatering av dem är viktigt, ta en titt på fem skäl att hålla dina drivrutiner färska .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt