Miten korvata kovalevy SSD tietokoneeseenHow to Replace a Hard Drive with SSD on your PC


Kuvitus: Gordon McAlpin

Joten haluat mennä Solid State Drive (SSD) reitti. Ehkä olet kuullut, että nämä tyypit asemat ovat paljon nopeammin kuin kiintolevyt ja ovat ihanteellisia Windows ja sovelluksia, vaikka kiintolevyt ovat hyviä elokuvia ja muita suuria tiedostoja.

Opas selitetään miten korvata kovalevylle SSD tietokoneeseen:

Vaihe 1: Tallenna tiedot

Kun siirrytään HDD SSD, luultavasti menee suurelta ajaa pienemmän ajaa ja täytyy varmuuskopioida joitakin tietoja ulkoisesta lähteestä. Tämä opas tarjoaa yksityiskohtaisesti parasta varmuuskopiointi. Sinun täytyy joko kloonata asemaan, Windows ja kaikki, tai asenna Windows uuden aseman ja siirtää asiakirjoja yli valikoivasti.

  • Klooni tai kuvan

      Voit myös kloonata tai kuvan vanhasta kovalevystä ja palauta kuva uuteen asemaan. (Sinun toisen asemaan tallentaa tämän suuren kuvan väliaikana.) Tässä on etuna pitää kaikki asetukset ohjelmien digitaalisten oikeuksien hallinta, kuten Windows itse. Kukaan ei halua joutua laittamaan koodia uudelleen. Voit tehdä tämän, vaikka käytetyn tilaa vanhan aseman on oltava pienempi tai yhtä suuri kuin koko uuteen asemaan. Suosittelen siirtämällä kaikkia suuria mediatiedostoja, kuten elokuvia, toiseen paikkaan saada kokoon alas ennen kloonausta. Useimmat drive-pohjaisia ​​ratkaisuja yllä olevasta linkistä, mukaan lukien sisäänrakennettua Windowsin varmuuskopiointi ja palautus, tuki luo kuvan vanhasta kovalevystä.

  • Varmuuskopio seurasi uusi Windows-asennuksen


Kolmas vaihtoehto tässä varmuuskopioida tiettyjä tiedostoja uuteen paikkaan, niin tee uusi asentaa Windowsin SSD ja siirtää tiedostoja yli valikoivasti varmuuskopiosta. Puhdista Windows asentaa on vähemmän virheitä, ja uusi ajaa pitää sitä, kun on vähemmän virheitä. Tämän haittana on, että se vaatii teitä palaamaan asennus koodit monissa sovelluksissa.

Vaihe 2: Irrota kiintolevy ja asentaa SSD-asema

Tämä on yleensä yhtä helppoa kuin avaamalla PC ja vaihtamalla asemat ja pitää samalla johdot ja varmista, että irrotat PC virta ensin. Joskus uusi asema on eri muodossa tekijä kuin vanha asema (eli se on liian pieni tila), ja sinun on erillinen caddie tai kotelossa kyseisessä tapauksessa.

Huomaa, että jos on useampi kuin yksi avoin asemapaikkaan työpöydällesi, ei ole mitään syytä olla asentaa SSD-aseman rinnalle sijasta sijasta, kiintolevyn. Tässä tapauksessa,

Vaihe 3: Palauta varmuuskopiosta

Mitä tahansa varmuuskopiointitapa valitsit asennuksen jälkeen uuden aseman on hyvä aika palauttaa että varmuuskopio, jos vain on Windows takaisin ajaa joten voit tehdä muita asioita. Saatat joutua alustaa aseman (poistaa levyn sisällön) ennen kuin voit palauttaa; Windows vie läpi tämän vaiheen automaattisesti.

Esimerkki laiteohjelmistopäivityksen hakemus on SSD-asema.

Vaihe 4: Päivitä firmware puolijohdeasema

Laiteohjelmisto on koodi kiintolevyllä itse että auttaa se toimii tietokoneen kanssa oikein. Uudempi firmware pitää ajaa ilman virheitä, auttaa se toimi uudemmilla laitteisto, ja pitää nopeuden ja luotettavuuden korkeampi.

Google mallinumero aseman tarkat ohjeet; Tämä edellyttää yleensä käynnissä apuohjelma sisällä Windows. Muista jättää tietokoneen käytössä koko ajan firmware päivittää vahingoittamatta tietokoneeseen.

Huom: Muista ei eheyttää SSD, koska nämä asemat ilman eri toimenpiteitä, ja käynnissä defragment niitä tarjoavat mitään hyötyä.

Toinen huomautus: Varmista ja mahdollistaa TRIM jos käytät Solid State Drive Windows 7. Se on kokeneille käyttäjille, mutta se auttaa ylläpitämään ja parantamaan suorituskykyä kiintolevyllä. Tässä on opas tehdä niin .

Nauti nopeutta ja luotettavuutta hyödyt SSD. Se on yksi suurin nopeus maksaa suhde tahansa päivityksen voisi suorittaa.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa