Hvordan du udskifter en harddisk med SSD på din pcHow to Replace a Hard Drive with SSD on your PC


Illustration: Gordon McAlpin

Så du vil gerne gå den Solid State Drive (SSD) rute. Måske har du hørt, at disse typer af drev er meget hurtigere end harddiske og er ideelle til Windows og applikationer, mens harddiske er gode til film og andre store filer.

Guiden nedenfor forklarer, hvordan du udskifter en harddisk med SSD på din pc:

Trin 1: Sikkerhedskopier dine data

Når du flytter fra en harddisk til en SSD, vil du sandsynligvis være at gå fra et stort drev til et mindre drev og bliver nødt til at sikkerhedskopiere nogle af dine data til en ekstern kilde. Denne vejledning giver detaljer om de bedste metoder til sikkerhedskopiering. Du vil enten nødt til at klone din drev, Windows og alle, eller geninstallere Windows på det nye drev og flytte dokumenter løbet selektivt.

  • En klon eller et billede

      Du kan også klone eller billede din gamle drev og gendanne billedet til det nye drev. (Du skal bruge et andet drev til at gemme denne store billede i mellemtiden.) Dette har den fordel, at holde alle dine indstillinger for programmer med digital rights management, såsom Windows selv. Ingen ønsker at have til at sætte deres kode i igen. For at gøre dette, dog skal den gamle plads på din gamle drev være mindre end eller lig med størrelsen på det nye drev. Jeg anbefaler at flytte alle dine store mediefiler, såsom film, til et andet sted for at få størrelsen ned før kloning. De fleste af de drev-baserede løsninger på ovenstående link, herunder den indbyggede Windows Sikkerhedskopiering og gendannelse, støtte skaber et billede af din gamle drev.

  • En sikkerhedskopi efterfulgt af en ny Windows-installation


Den tredje mulighed er at sikkerhedskopiere bestemte filer til en ny placering, så gør en helt ny installation af Windows på SSD og flytte filer over selektivt fra sikkerhedskopien. Clean Windows installerer have færre fejl, og en helt ny drev kan lide det, når der er færre fejl. Dette har den ulempe, at du skal indtaste installation koder til mange applikationer.

Trin 2: Fjern harddisken og installere SSD-drevet

Dette vil normalt være så simpelt som at åbne pc’en og bytte drev og holde de samme kabler, og sørg for at tage pc’en fra magten først. Nogle gange din nye drev vil være en anden form faktor end den gamle drev (hvilket betyder at det er for lille til den plads), og du skal bruge en separat caddie eller kabinet i denne sag.

Bemærk, at hvis der er mere end én åben drev i dit skrivebord, er der ingen grund til ikke at installere SSD-drevet ved siden af, i stedet for i stedet for, din harddisk. I dette tilfælde,

Trin 3: Gendan fra sikkerhedskopi

Uanset hvilken backup metode du vælger, når du har installeret det nye drev er et godt tidspunkt at gendanne fra backup, hvis kun at have Windows tilbage på drevet, så du kan gøre andre ting. Du kan have at formatere drevet (slette indholdet), før du kan gendanne; Windows vil tage dig gennem dette skridt automatisk.

Et eksempel på en firmwareopdatering ansøgning om SSD-drevet.

Trin 4: Opdater firmwaren på din SSD-drev

Firmwaren er koden på selve harddisken, der hjælper det til at fungere med din pc korrekt. Nyere firmware holder drevet fri for fejl, hjælper det til at fungere med nyere hardware, og holder den hastighed og pålidelighed højere.

Google modelnummeret på dit drev for specifikke anvisninger; denne regel medfører kører et hjælpeprogram fra Windows. Husk at forlade pc’en kører hele tiden firmware opdaterer for at undgå at beskadige din PC.

Bemærk: Husk ikke at defragmentere solid state-drev, da disse drev gør det automatisk, og kører en defragmentere på dem vil give nogen fordel.

En anden bemærkning: Sørg og aktivere TRIM hvis du bruger en SSD-drev med Windows 7. Det er for avancerede brugere, men det bidrager til at opretholde og forbedre ydeevnen på dit drev. Her er en guide til at gøre det .

Nyd hastighed og pålidelighed fordelene ved dit SSD. Det er en af ​​de højeste hastighed til at koste forhold mellem enhver opgradering, du kan udføre.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet