Skal jeg stadig bruge Windows Vista på min pc?Should I still use Windows Vista on my PC?


Microsoft har to niveauer af support til sine Windows-produkter, Mainstream support og udvidet support. Den første er gratis og den anden koster penge. Den frie niveau af støtte netop afsluttet April 10, 2012 , hvilket betyder, at kun kritiske sikkerhedsrettelser vil blive frigivet af Windows til april 2017. Og hvis du har et problem med Vista, vil det koste dig penge for at få støtte til det. Og ikke forvente at kunne indløse din Vista garanti gratis, enten.

Denne alt for hyppige Vista blå skærm af død var en velkendt syn.

Ser tilbage på Windows Vista

Udgivet i slutningen af ​​2006, blev Windows Vista næsten øjeblikkeligt kritiseret for sine nedbrud bugs, manglende kompatibilitet med Windows XP-drivere og enheder, og certificering på pc’er, der naturligvis ikke kunne køre det godt. Mange brugere (som mig selv) udførte en nedjustering tilbage til Windows XP efter kun bruger Vista for en kort tid. Det var ikke før udgivelsen af ​​Windows 7 tre år senere, at Microsoft var i stand til at indløse sig selv med en stabil, hurtig OS, at mange oplevede som den sande efterfølger til XP.

Så skal jeg stadig bruge Windows Vista på min pc?

I stedet for at betale for support til Vista efter denne uge, er det nu kommer til at være langt mere omkostningseffektivt for dig at bare gå videre og hente en kopi af Windows 7 installeres. Hvis din maskine kan køre Vista, odds er det kan køre 7 bedre. Og din gratis support til Windows 7 vil ikke køre ud i lang, lang tid – Windows 8 er ikke engang ude endnu.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet