Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bør jeg fortsatt bruke Windows Vista på min PC?Should I still use Windows Vista on my PC?

Microsoft har to nivåer av støtte for sine Windows-produkter, Mainstream Support og Extended Support. Den første er gratis og den andre koster penger. Det frie støttenivået ble avsluttet 10. april 2012 , noe som betyr at kun kritiske sikkerhetsoppdateringer vil bli utgitt av Windows gjennom april 2017. Og hvis du har et problem med Vista, vil det koste deg penger for å få støtte for det. Og ikke forvent at du kan løse din Vista-garanti gratis, heller ikke.

Denne altfor hyppige Vista Blue skjermen av døden var et kjent syn.

Ser tilbake på Windows Vista

Utgitt i slutten av 2006 ble Windows Vista nesten umiddelbart kritisert for sine krasjfeil, mangel på kompatibilitet med Windows XP-drivere og enheter, og sertifisering på PCer som åpenbart ikke kunne kjøre det bra. Mange brukere (som meg selv) gjorde en nedgradering tilbake til Windows XP etter bare å bruke Vista for en kort stund. Det var ikke før utgivelsen av Windows 7 tre år senere at Microsoft var i stand til å innløse seg med et stabilt, raskt OS som mange så som den virkelige etterfølgeren til XP.

Så skal jeg fortsatt bruke Windows Vista på PCen min?

I stedet for å betale for støtte til Vista etter denne uken, vil det nå være mye mer kostnadseffektivt for deg å bare fortsette og hente en kopi av Windows 7 for å installere. Hvis maskinen din kan kjøre Vista, er oddsene det kan kjøre 7 bedre. Og din gratis støtte for Windows 7 vil ikke gå tom for lang tid – Windows 8 er ikke engang ut ennå.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt