Bør jeg fortsatt bruke Windows Vista på min PC?Should I still use Windows Vista on my PC?


Microsoft har to nivåer av støtte for sine Windows-produkter, Mainstream Support og utvidet støtte. Den første er gratis og andre koster penger. Den frie nivået av støtte nettopp avsluttet den 10 april 2012 , noe som betyr at bare kritiske sikkerhetsoppdateringer vil bli utgitt av Windows til april 2017. Og hvis du har et problem med Vista, vil det koste deg penger for å få støtte for det. Og ikke forvent å kunne løse inn Vista garanti gratis, heller.

Dette altfor hyppige Vista blå skjermen av død var et kjent syn.

Ser tilbake på Windows Vista

Lansert i slutten av 2006, ble Windows Vista nesten umiddelbart kritisert for sine krasj bugs, mangel på kompatibilitet med Windows XP-drivere og enheter, og sertifisering på PCer som åpenbart ikke kan kjøre den også. Mange brukere (som meg selv) utført en nedgradering tilbake til Windows XP etter bare å bruke Vista for en kort tid. Det var ikke før lanseringen av Windows 7 tre år senere at Microsoft var i stand til å løse seg selv med en stabil, rask OS som mange så på som den sanne etterfølger til XP.

Så skal jeg fortsatt bruke Windows Vista på min PC?

I stedet for å betale for støtte for Vista etter denne uken, er det nå kommer til å være mye mer kostnadseffektivt for deg å bare gå videre og plukke opp et eksemplar av Windows 7 for å installere. Hvis maskinen din kan kjøre Vista, oddsen er at den kan kjøre syv bedre. Og din gratis support for Windows 7 vil ikke kjøre ut på en lang, lang tid – Windows 8 er ikke engang ute ennå.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt