Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bør jeg fortsatt bruke Windows Vista på min PC?Should I still use Windows Vista on my PC?

Microsoft har to nivåer av støtte for sine Windows-produkter, Mainstream Support og Extended Support. Den første er gratis og den andre koster penger. Det frie støttenivået ble avsluttet 10. april 2012 , noe som betyr at kun kritiske sikkerhetsoppdateringer vil bli utgitt av Windows gjennom april 2017. Og hvis du har et problem med Vista, vil det koste deg penger for å få støtte for det. Og ikke forvent at du kan løse din Vista-garanti gratis, heller ikke.

Denne altfor hyppige Vista Blue skjermen av døden var et kjent syn.

Ser tilbake på Windows Vista

Utgitt i slutten av 2006 ble Windows Vista nesten umiddelbart kritisert for sine krasjfeil, mangel på kompatibilitet med Windows XP-drivere og enheter, og sertifisering på PCer som åpenbart ikke kunne kjøre det bra. Mange brukere (som meg selv) gjorde en nedgradering tilbake til Windows XP etter bare å bruke Vista for en kort stund. Det var ikke før utgivelsen av Windows 7 tre år senere at Microsoft var i stand til å innløse seg med et stabilt, raskt OS som mange så som den virkelige etterfølgeren til XP.

Så skal jeg fortsatt bruke Windows Vista på PCen min?

I stedet for å betale for støtte til Vista etter denne uken, vil det nå være mye mer kostnadseffektivt for deg å bare fortsette og hente en kopi av Windows 7 for å installere. Hvis maskinen din kan kjøre Vista, er oddsene det kan kjøre 7 bedre. Og din gratis støtte for Windows 7 vil ikke gå tom for lang tid – Windows 8 er ikke engang ut ennå.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt