We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Moet ik nog steeds gebruik maken van Windows Vista op mijn pc?Should I still use Windows Vista on my PC?

Microsoft heeft twee niveaus van ondersteuning voor zijn Windows-producten, Mainstream-ondersteuning en Uitgebreide ondersteuning. De eerste is gratis en de tweede kost geld. Het gratis ondersteuningsniveau is net geëindigd op 10 april 2012 , wat betekent dat alleen essentiële beveiligingsreparaties door Windows worden vrijgegeven tot april 2017. En als u een probleem hebt met Vista, kost het u geld om ondersteuning te krijgen. En verwacht ook niet dat u uw Vista-garantie gratis kunt inwisselen.

Dit al te vaak voorkomende Vista-blauwe scherm van de dood was een bekend gezicht.

Terugkijkend op Windows Vista

Eind 2006 uitgebracht, werd Windows Vista bijna onmiddellijk bekritiseerd vanwege de crash-bugs, gebrek aan compatibiliteit met Windows XP-stuurprogramma’s en -apparaten en certificering op pc’s die het duidelijk niet goed konden uitvoeren. Veel gebruikers (zoals ikzelf) hebben een downgrade uitgevoerd naar Windows XP nadat ze slechts een korte tijd Vista hadden gebruikt. Pas na de release van Windows 7, drie jaar later, kon Microsoft zichzelf terugverdienen met een stabiel, snel besturingssysteem dat velen zagen als de echte opvolger van XP.

Dus moet ik Windows Vista nog steeds gebruiken op mijn pc?

In plaats van te betalen voor ondersteuning voor Vista na deze week, wordt het nu veel rendabeler om gewoon door te gaan en een exemplaar van Windows 7 op te halen om te installeren. Als uw machine Vista kan uitvoeren, is de kans groot dat 7 beter kan worden uitgevoerd. En uw gratis ondersteuning voor Windows 7 zal niet lang oprapen – Windows 8 is nog niet eens uit.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer