Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Moet ik nog steeds gebruik maken van Windows Vista op mijn pc?Should I still use Windows Vista on my PC?

Microsoft heeft twee niveaus van ondersteuning voor zijn Windows-producten, Mainstream Support en Extended Support. De eerste is gratis en de tweede kost geld. Het gratis ondersteuningsniveau is pas eindigend op 10 april 2012 , waardoor alleen kritische beveiligingsreparaties door april 2017 door Windows worden vrijgegeven. En als u een probleem hebt met Vista, kost het u geld om er steun voor te krijgen. En verwacht niet dat u ook uw Vista garantie gratis kunt inwisselen.

Dit alles te vaak Vista Blue scherm van de dood was een bekend zicht.

Terugkijken naar Windows Vista

In eind 2006 werd Windows Vista bijna onmiddellijk bekritiseerd voor zijn crash-bugs, gebrek aan compatibiliteit met Windows XP-stuurprogramma’s en -apparaten, en certificering op pc’s die duidelijk niet goed kunnen draaien. Veel gebruikers (zoals mijzelf) hebben een downgrade teruggevoerd naar Windows XP nadat ze slechts een korte tijd met Vista zijn gebruikt. Het was pas na de release van Windows 7 drie jaar later dat Microsoft zich kon verlossen met een stabiel, snel besturingssysteem dat veel zag als de ware opvolger van XP.

Dus moet ik nog steeds Windows Vista op mijn pc gebruiken?

In plaats van deze week voor ondersteuning voor Vista te betalen, gaat het nu veel meer kosteneffectief voor je om gewoon door te gaan en een kopie van Windows 7 te installeren om te installeren. Als uw machine Vista kan draaien, kansen zijn dat het 7 beter kan draaien. En uw gratis ondersteuning voor Windows 7 zal voor lange tijd niet uitgaan – Windows 8 is nog niet eens uit.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer