Ska jag fortfarande använder Windows Vista på min dator?Should I still use Windows Vista on my PC?


Microsoft har två nivåer av stöd för sina Windows-produkter, Mainstream Support och Extended Support. Den första är gratis och andra kostar pengar. Den fria stödnivån just avslutats April 10, 2012 , vilket innebär att endast kritiska säkerhetsfixar kommer att släppas av Windows till april 2017. Och om du har ett problem med Vista, kommer det att kosta pengar att få stöd för det. Och förvänta dig inte att kunna lösa in Vista garanti gratis heller.

Allt detta alltför ofta Vista Blåskärm var en bekant syn.

Ser man tillbaka på Windows Vista

Släpptes i slutet av 2006, var Windows Vista nästan omedelbart kritik för sin krasch buggar, brist på kompatibilitet med Windows XP-drivrutiner och enheter, och certifiering på datorer som uppenbarligen inte kunde köra det väl. Många användare (som jag själv) utförde en nedgradering till Windows XP efter att endast använda Vista för en kort tid. Det var inte förrän lanseringen av Windows 7 tre år senare att Microsoft kunde lösa sig med en stabil, snabb OS som många såg som den sanna efterföljare till XP.

Så ska jag fortfarande använder Windows Vista på min dator?

Istället för att betala stöd för Vista efter denna vecka, är det nu kommer att bli mycket mer kostnadseffektivt för dig att bara gå vidare och plocka upp en kopia av Windows 7 för att installera. Om din maskin kan köra Vista, oddsen är det kan köra 7 bättre. Och din fri support för Windows 7 inte kommer att ta slut under en lång, lång tid – Windows 8 är jämna ut ännu inte.

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt