Vi strävar efter att lokalisera vår hemsida på så många språk som möjligt, men den här sidan är för tillfället maskin översatt med hjälp av Google Translate. nära

Är du fortfarande använder Windows XP? Läs våra UndersökningsresultatAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Först av allt, tack till alla för era svar på vårt senaste blogginlägg om huruvida du fortfarande använder Windows XP. Vi hade över 30 svar och vi har sammanfattas nedan resultaten:

Av de alla svar, från de människor som nämns som operativsystem de använder:

18 sa att de använde Windows XP fortfarande.

3 sa att de var använder Windows Vista.

3 sa att de var med hjälp av Windows 7.

Så 75% av människor som svarade om operativsystemet de använde sade att de använder Windows XP. Vi finner detta ganska förvånande men när man tittar på skälen till att det inte vettigt. De flesta som svarat säger att de vill uppgradera till Windows 7, men de har inte gjort det på grund av kostnaden för att köpa programvaran är för dyra och de skulle hellre vänta tills de får en ny dator och få Windows 7 med det. Några personer nämnas att om det inte är trasigt, varför fixa det! Detta är goda skäl och vi förstår var du kommer ifrån, med priset på datorer blir billigare och billigare det är mer meningsfullt att uppgradera hela datorn än uppgradera operativsystemet.

Vi bestämde oss för att göra en del forskning om besökare som kommer till vår webbplats och vilket operativsystem de använder. Vi tog data som samlas in anonymt från Google Analytics och resultaten var ganska intressant. Nedan finns en tabell över andelen TOTAL besökare som använder vart och ett av de tre senaste Operativsystem uppdelat per månad:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som ni kan se Windows XP dominerar majoritet trafik som kommer till vår hemsida men andelen krymper varje månad. Det ser också ut som minskningen i antalet användare som kör Windows XP beror på ökningen av användare av Windows 7. Här är en annan tabell som visar den procentuella förändringen för den mängd människor som använder varje operativsystem under fem månader:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som ni kan se här mängden Windows 7-användare har nästan fördubblats visar att människor antar den nya versionen av Windows på en ganska snabb takt. Windows 7 släpptes i oktober, kommer det att bli intressant att se hur stor andel av vår trafik kommer från Windows 7-användare på ett års jubileum …. du kommer att behöva håll ögonen öppna för det.

De människor som har fastnat med Windows XP för närvarande tills de uppgraderar, prova att skanna din dator efter fel med Registry Reviver . Om du gör det kan hitta orsaken till ett antal problem som resulterar i dålig datorns prestanda och kraschar

När vinnaren av tävlingen, vi är glada att kunna meddela att vinnaren av den fria licensen för en ReviverSoft valfri produkt är författare till kommentaren 21 som går under namnet David. Grattis David och vi kommer att vara i kontakt att tilldela du din vinst!

När det gäller resten av er, skulle vi vilja ge dig ytterligare en möjlighet att vinna en gratis licens ReviverSoft programvara. Helt enkelt berätta i kommentarerna i detta inlägg vilka typer av tips som du vill se i kommande inlägg från oss. Vi vill se till att vi alltid ge dig med användbar information och att göra så vi vill gärna hit din feedback!

Tack för ditt bidrag alla!

Den ReviverSoft Team

 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt