Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Oletko edelleen käytössä Windows XP? Lue kyselyn tuloksetAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Ensinnäkin, kiitos kaikille vastauksista meidän viimeinen blogikirjoitus siitä käytät vielä Windows XP. Meillä oli yli 30 vastauksia ja on koottu tulokset alla:

Pois kaikki vastaukset, ihmisiltä jotka mainittuja joka Käyttöjärjestelmä he käyttivät:

18 Mainittu he käyttivät Windows XP edelleen.

3 sanoivat Windows Vista.

3 sanoivat Windows 7.

Joten 75% ihmisistä, jotka vastasivat suunnilleen Käyttöjärjestelmä he käyttivät sanoivat Windows XP. Mielestämme tämä melko yllättävää, mutta kun tarkastellaan syitä, joiden vuoksi on järkevää. Useimmat ihmiset, jotka vastasivat sanoi, että he haluaisivat päivittää Windows 7, mutta ne eivät ole tehneet niin, koska kustannukset ostaa ohjelmisto on liian kallista ja ne mieluummin odottaa, kunnes he saavat uuden tietokoneen ja saada Windows 7 kanssa. Harvat mainitsi, että jos se ei ole rikki niin miksi korjata sitä! Nämä ovat hyviä syitä ja ymmärrämme, missä olet lähtöisin, joiden hinta tietokoneiden saada halvempaa se järkevämpää päivittää koko PC kuin päivität käyttöjärjestelmän.

Päätimme tehdä tutkimusta kävijät tulevat sivustoomme ja mitä käyttöjärjestelmä he käyttävät. Otimme kerättyjä anonyymisti Google Analytics ja tulokset olivat varsin mielenkiintoinen. Alla on taulukko prosenttiosuus pois koko sivuston kävijät, jotka käyttävät kukin kolmesta viimeisestä käyttöjärjestelmät eriteltävä kuukausittain:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Kuten näet Windows XP hallitsee enemmistöä tulevaa liikennettä sivuillamme, mutta prosenttiosuus pienenee kuukausittain. Se myös näyttää väheneminen määrän käyttäjiä Windows XP johtuu kasvusta käyttäjille Windows 7 Alla on toinen taulukko, joka näyttää prosentteina muutos määrä ihmisiä käyttämällä kutakin Käyttöjärjestelmä yli 5 kk:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Kuten näet tästä määrästä Windows 7 käyttäjiä on lähes kaksinkertaistunut osoittavat, että ihmiset ovat hyväksymisestä uuden version Windows varsin nopeana. Windows 7 julkaistiin lokakuussa, se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä suurempi osa liikenteestä on Windows 7 käyttäjien 1 vuotis …. sinun tulee pysy kuulolla siitä.

Ne ihmiset, jotka ovat jumissa Windows XP toistaiseksi kunnes ne päivittää, kokeile skannata tietokoneesi virheitä kanssa Registry Reviver . Se voi löytää syy useiden ongelmia, heikentää tietokoneen suorituskykyä ja kaatuu

Mitä kilpailun voittaja, olemme ilo ilmoittaa, että voittaja vapaan lisenssin, joka ReviverSoft tuotteen heidän valintansa on kirjoittanut kommentin 21, joka kulkee nimellä David. Onnea David ja olemme yhteydessä myöntää sinulle palkinnon!

Muilta teistä, haluaisimme antaa teille toisen mahdollisuuden voittaa ilmaisen lisenssin ReviverSoft ohjelmiston. Jousijalka kommentteja tähän tehtävään millaiset vihjeitä haluaisit nähdä tulevissa viestit meitä. Haluamme varmistaa, että olemme aina tarjota sinulle hyödyllistä tietoa ja tehdä niin me haluamme tänne palautetta!

Kiitos vielä kerran maksuja kaikille!

ReviverSoft Team

 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa