Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Er du stadig bruger Windows XP? Læs vores Survey ResultaterAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først og fremmest tak til alle for jeres svar til vores sidste blogindlæg om, hvorvidt du stadig bruger Windows XP. Vi havde over 30 besvarelser, og vi har sammenfattet resultaterne nedenfor:

Ud af de alle svarene, fra de mennesker, der er nævnt som operativsystem de bruger:

18 sagde de var ved hjælp af Windows XP stadig.

3 Sagde de var ved hjælp af Windows Vista.

3 Sagde de var ved hjælp af Windows 7.

Så 75% af mennesker, som svarede om operativsystemet de brugte sagde de var ved hjælp af Windows XP. Vi finder dette temmelig overraskende, men når man ser på, hvorfor det giver mening. De fleste mennesker, der reagerede sagde, at de gerne vil opgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det, fordi omkostningerne ved at købe softwaren er for dyrt, og de vil hellere vente, indtil de får en ny computer og få Windows 7 med det. Et par mennesker nævnt, at hvis det ikke er i stykker, hvorfor så reparere det! Det er gode grunde, og vi forstår hvor du kommer fra, med prisen på computere bliver billigere og billigere det giver mere mening at opgradere hele din pc end opgradere dit operativsystem.

Vi besluttede at gøre nogle forskning på de besøgende, der kommer til vores hjemmeside, og hvad operativsystem de bruger. Vi tog data indsamlet anonymt fra Google Analytics og resultaterne var ganske interessant. Nedenfor er en tabel over den procentdel af ud totale besøgende, der bruger hver af de sidste tre Operativsystemer opdelt efter måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du kan se Windows XP dominerer størstedelen trafikken kommer til vores hjemmeside, men procentdelen er faldende hver måned. Det ligner også reduktionen i i mængden af ​​brugere, der kører Windows XP skyldes stigningen i brugere af Windows 7. Nedenfor er en anden tabel, der viser den procentvise ændring for mængden af ​​mennesker, der bruger hver operativsystem i perioden 5 måneder:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her mængden af ​​Windows 7 brugere har næsten fordoblet viser, at folk er ved at vedtage den nye version af Windows på en ganske hurtig hastighed. Windows 7 blev frigivet i oktober, bliver det interessant at se, hvilken procentdel af vores trafik vil være fra Windows 7 brugere på 1 års jubilæum …. du bliver nødt til at stay tuned for det.

De mennesker, der sidder fast med Windows XP for tiden indtil de opgraderer, kan du prøve at scanne din pc for fejl med Registry Reviver . Dette kan finde årsagen til et antal problemer, der resulterer i dårlig computerens ydeevne og krak

Med hensyn til vinder af konkurrencen, vi er glade for at meddele, at vinderen af ​​gratis licens for en ReviverSoft produkt efter eget valg er forfatter til kommentaren 21, der går under navnet David. Tillykke David og vi vil være i kontakt at tildele dig din præmie!

Som for resten af ​​jer, vil vi gerne give dig en anden mulighed for at vinde en gratis licens for ReviverSoft software. Du skal blot fortælle os i kommentarerne i dette indlæg, hvilke typer af tips du gerne vil se i de kommende indlæg fra os. Vi ønsker at sikre, at vi altid giver dig nyttige oplysninger og at gøre det vi ville elske at her din feedback!

Tak igen for din bidrag alle!

Den ReviverSoft Team

 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet