We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Ben je nog steeds met Windows XP? Lees onze OnderzoeksresultatenAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor uw reacties op ons laatste blogbericht over de vraag of u nog steeds Windows XP gebruikt. We hadden meer dan 30 reacties en we hebben de onderstaande resultaten samengevat:

Uit alle reacties van de mensen die vermeld hebben welk besturingssysteem ze gebruikten:

18 Ze zeiden dat ze Windows XP nog steeds gebruikten.

3 Zei dat ze Windows Vista gebruikten.

3 Ze zeiden dat ze Windows 7 gebruikten.

Dus 75% van de mensen die reageerden op het besturingssysteem dat ze gebruikten, zeiden dat ze Windows XP gebruikten. We vinden dit behoorlijk verrassend, maar als we kijken naar de redenen waarom het zinvol is. De meeste mensen die hebben gereageerd, zeiden dat ze graag wilden upgraden naar Windows 7, maar dat hebben ze niet gedaan omdat de kosten van het kopen van de software te duur zijn en ze liever wachten tot ze een nieuwe computer aanschaffen en Windows 7 erbij krijgen. Een paar mensen zeiden dat als het niet kapot is waarom het dan repareert! Dit zijn goede redenen en we begrijpen waar u vandaan komt, waarbij de prijs van computers steeds goedkoper en goedkoper wordt. Het is dan logischer om uw hele pc te upgraden dan uw besturingssysteem te upgraden.

We besloten om wat onderzoek te doen naar de bezoekers van onze site en naar het besturingssysteem dat ze gebruiken. We hebben gegevens verzameld die anoniem zijn verzameld uit Google Analytics en de resultaten waren best interessant. Hieronder staat een tabel met het percentage van de totale bezoekers van de website die elk van de drie laatste besturingssystemen per maand uitsplitst:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Zoals u kunt zien domineert Windows XP de meerderheid van het verkeer naar onze website, maar het percentage wordt elke maand kleiner. Het lijkt er ook op dat de vermindering van het aantal gebruikers met Windows XP te wijten is aan de toename van gebruikers van Windows 7. Hieronder staat nog een tabel met de procentuele verandering voor het aantal gebruikers van elk besturingssysteem gedurende de periode van 5 maanden:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Zoals u hier kunt zien, is het aantal Windows 7-gebruikers bijna verdubbeld, wat aantoont dat mensen de nieuwe versie van Windows in vrij snel tempo gebruiken. Windows 7 werd uitgebracht in oktober, het zal interessant zijn om te zien welk percentage van ons verkeer zal zijn van Windows 7-gebruikers op het 1-jarige jubileum …. je moet daar op de hoogte blijven.

Diegenen die voorlopig vastzitten met Windows XP tot ze upgraden, probeer je pc te scannen op fouten met Registry Reviver . Hierdoor kan de oorzaak voor een aantal problemen worden gevonden die resulteren in slechte computerprestaties en crashes

Wat betreft de winnaar van de wedstrijd, we zijn verheugd aan te kondigen dat de winnaar van de gratis licentie van een ReviverSoft-product van hun keuze de auteur is van opmerking 21 die de naam David draagt. Gefeliciteerd David en we nemen contact met u op om uw prijs toe te kennen!

Wat de rest van jullie betreft, willen we jullie nog een kans geven om een ​​gratis licentie van ReviverSoft-software te winnen. Vertel ons gewoon in de comments van dit bericht welke soorten tips je graag zou willen zien in de aankomende berichten van ons. We willen ervoor zorgen dat we u altijd nuttige informatie verstrekken en om dit te doen, zouden we hier uw feedback graag willen hebben!

Nogmaals bedankt voor uw bijdragen iedereen!

Het ReviverSoft Team

 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer