Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Er du fortsatt bruker Windows XP? Les våre Resultatene fra undersøkelsenAre you still using Windows XP? Read our Survey Results

Først av alt, takk til alle for dine svar på vår siste blogginnlegg om du fortsatt bruker Windows XP. Vi hadde over 30 svar, og vi har oppsummert resultatene nedenfor:

Ut av alle svarene, fra folk som er nevnt hvilket operativsystem de bruker:

18 sa de brukte Windows XP fortsatt.

3 sa de var med Windows Vista.

3 sa de var med Windows 7.

Så 75% av personer som har svart om operativsystemet de brukte sa de brukte Windows XP. Vi finner dette ganske overraskende, men når du ser på årsakene til at det gir mening. De fleste som svarte sa at de ønsker å oppgradere til Windows 7, men de har ikke gjort det fordi kostnadene ved å kjøpe programvaren er for dyrt, og de vil heller vente til de får en ny datamaskin, og få Windows 7 med det. Noen mennesker nevnt at hvis det ikke er blakk så hvorfor fikse det! Dette er gode grunner, og vi forstår hvor du kommer fra, med prisen av datamaskiner blir billigere og billigere det er mer fornuftig å oppgradere hele PC enn oppgradere operativsystemet.

Vi bestemte oss for å gjøre noen undersøkelser på de besøkende som kommer til nettstedet vårt og hvilket operativsystem de bruker. Vi tok data innsamlet anonymt fra Google Analytics og resultatene var ganske interessant. Nedenfor er en tabell over hvor stor prosentandel av ut totalt nettstedet besøkende som bruker hver av de tre siste Operativsystemet fordelt per måned:

2010_ReviverSoft_Website_Visitors_By_OS

Som du ser Windows XP dominerer mesteparten av trafikken som kommer til vår nettside, men andelen er synkende hver måned. Det ser også ut som reduksjonen i i mengden av brukere som kjører Windows XP skyldes økningen i brukere av Windows 7. Nedenfor er en annen tabell som viser prosentvis endring for mengden av folk som bruker hvert operativsystem over fem måneders periode:

ReviverSoft_Website_Visitors_OS_Trend

Som du kan se her mengden av Windows 7-brukere har nesten doblet viser at folk tar i bruk den nye versjonen av Windows på ganske hurtig tempo. Windows 7 ble lansert i oktober, vil det være interessant å se hvor stor andel av vår trafikk vil være fra Windows 7-brukere på ett års jubileum …. du må følg med for det.

De mennesker som står fast med Windows XP for tiden før de oppgraderer, kan du prøve å skanne PCen for feil med Registry Reviver . Gjør du det kan finne årsaken til en rekke problemer som fører til dårlig datamaskinens ytelse og krasjer

Som for vinneren av konkurransen, er vi glade for å kunngjøre at vinneren av fri lisens av ReviverSoft produkt av deres valg er forfatter av kommentaren 21 som går under navnet David. Gratulerer David og vi vil ta kontakt for å tildele deg din premie!

Som for resten av dere, ønsker vi å gi deg en mulighet til å vinne en gratis lisens av ReviverSoft programvare. Bare fortell oss i kommentarfeltet til dette innlegget hva slags tips du ønsker å se i de kommende innlegg fra oss. Vi ønsker å være sikker på at vi alltid gi deg nyttig informasjon og å gjøre det vi ville elske å her din tilbakemelding!

Takk igjen for din alle bidrag!

Den ReviverSoft teamet

 • Betsey Wallace

  No, I am using Windows 7 now.

  Betsey Wallace

 • Peter Elvidge

  I’m now using Windows 7 on my new laptop. I wish that I had stuck to XP. Files on USB just won’t work when I try to use them with 7. My security information is held on USB, so are personal records.
  These are on Excel which refuses to accept the files on USB. As someone just said why fix what ain’t broken.

 • Jaydee

  I still use windows XP on my main computer and Windows 7 on my netbook.
  My employer is still not migrating to Windows 7 I guess until next year.

 • Paul P

  I still use XP on both my home desktop PC and at work. I’ve tried the RC1 release of Windows 7, and to be honest didn’t think much of it. Sure, it had plenty of nice eye candy such as the Aero interface, and was very easy to install. But the need for an OS should be application-driven, not just because it looks good. XP still does everything I need it to do, so if it ain’t broke why try fixing it?

 • Michael

  It has been an eye opener for me to find this site. I have been using Registry Reviver for several months but I just stumbled onto this site. I was unable to get any sound from my computer for months. I followed some of the tips posted and I now have music. Thank you so much.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt