Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death feilA Guide to the CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CONFIG_LIST_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Denne feilen vises vanligvis når Windows-registeret ikke kan laste inn filer på grunn av problemer som vedrører til RAM (Random Access Memory) og harddisken. Det betyr at registeret ikke ble initialisert, noe som resulterte i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data som ikke er lagret.

Denne BSOD-feilen oppstår vanligvis når det er ødelagte sektorer på harddisken, og når diskplassen er nesten full.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CONFIG_LIST_FAILED og “STOP 0x00000073”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

uten navn

For å løse CONFIG_LIST_FAILED BSOD-feilen på grunn av en defekt RAM, må du erstatte RAM-modulene, og deretter starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan det løses ved å deaktivere caching på hovedkortet.

Du kan løse denne BSOD-feilen ved å kjøre et reparasjonsverktøy for å fikse ødelagte sektorer på harddisken. Du kan gjøre dette i Windows XP ved å starte datamaskinen på nytt ved hjelp av installasjons-CDen, og deretter trykke på R ved det første alternativet for å få tilgang til gjenopprettingskonsollen. Du må skrive inn chkdsk c: / r ved ledeteksten for å starte operasjonen som ser etter defekte sektorer og rydde opp dårlige sektorer på disken. Ved å kjøre denne prosessen kan du også lese og lagre data fra defekte sektorer.

Hvis BSOD-feilen skyldes utilgjengelig diskplass, kan du frigjøre diskplass ved å fjerne slettede filer fra papirkurven, komprimere store filer som tar opp store mengder diskplass, fjerner hurtigbufrede filer i nettleseren og installerer en større stasjon.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt