Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death FoutA Guide to the CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death Error

De CONFIG_LIST_FAILED BSOD-fout (Blue Screen of Death) kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt meestal wanneer het Windows-register geen bestanden correct kan laden vanwege problemen die verband houden naar het RAM (Random Access Memory) en de harde schijf. Dit betekent dat het register niet kon worden geïnitialiseerd, wat resulteerde in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van niet-opgeslagen gegevens te voorkomen.

Deze BSOD-fout treedt meestal op wanneer er beschadigde sectoren op de harde schijf staan ​​en wanneer de schijfruimte bijna vol is.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CONFIG_LIST_FAILED en “STOP 0x00000073”. Sommige gebruikers van Windows hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

untitled

Om de CONFIG_LIST_FAILED BSOD-fout als gevolg van een defect RAM-geheugen op te lossen, moet u de RAM-modules vervangen en vervolgens de computer opnieuw opstarten. Als het probleem aanhoudt, kan dit worden opgelost door caching op het moederbord uit te schakelen.

U kunt deze BSOD-fout oplossen door een reparatieprogramma uit te voeren om beschadigde sectoren op de harde schijf te herstellen. U kunt dit doen in Windows XP door de computer opnieuw op te starten met behulp van de installatie-cd en vervolgens op R te drukken bij de eerste optie om toegang te krijgen tot de herstelconsole. U moet chkdsk c: / r invoeren bij de opdrachtprompt om de bewerking te starten die naar defecte sectoren zoekt en slechte sectoren op de schijf opruimt. Met dit proces kunt u ook gegevens uit defecte sectoren lezen en opslaan.

Als de BSOD-fout te wijten is aan onbeschikbare schijfruimte, kunt u schijfruimte vrijmaken door verwijderde bestanden uit de Prullenbak te verwijderen, grote bestanden te comprimeren die grote hoeveelheden schijfruimte in beslag nemen, browsercache-bestanden verwijderen en een grotere schijf installeren.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer