Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death FoutA Guide to the CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death Error

De CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt meestal wanneer het Windows-register de geheugenpool niet kan toewijzen die nodig is tijdens het laden van het register bestanden. Het betekent dat het register niet kan worden geïnitialiseerd vanwege onvoldoende geheugen. Dit resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van niet-opgeslagen gegevens te voorkomen.

BSOD

Deze BSOD-fout treedt meestal op als er een defect is in de RAM-module (Random Access Memory).

Deze BSOD-fout is ook bekend als CONFIG_INITIALIZATION_FAILED en “STOP 0x00000067”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

Om de CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD-fout als gevolg van een defect RAM-geheugen op te lossen, moet u de RAM-modules vervangen en vervolgens de computer opnieuw opstarten. Als het probleem aanhoudt, kan dit worden opgelost door caching op het moederbord uit te schakelen.

U kunt deze fout ook oplossen door het register schoon te maken met behulp van een hulpprogramma voor het opschonen van registers zoals Registry Reviver . Het verwijdert beschadigde bestanden en vermeldingen in het register die mogelijk het probleem veroorzaken. Beschadigde registerbestanden zijn meestal te wijten aan de onjuiste installatie en onvolledige verwijdering van programma’s en soms vanwege malware-activiteiten.

Deze BSOD-fout kan ook worden opgelost door de Last Known Good Configuration te gebruiken, een herstelfunctie die beschikbaar is in alle versies van Windows. Hiermee kan de computer herstellen van storingen door de laatste werkende versie van het besturingssysteem te laden. Hiertoe moet u de computer opnieuw opstarten en vervolgens op F8 klikken wanneer het menu voor de tekenmodus met de keuzes van het besturingssysteem op het scherm wordt weergegeven. Klik op het menu Geavanceerde opties, gebruik de pijltoetsen om Laatste bekende juiste configuratie te selecteren en druk vervolgens op Enter.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer