Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death fejlA Guide to the CONFIG_LIST_FAILED Blue Screen of Death Error

Fejlen CONFIG_LIST_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises normalt, når Windows-registreringsdatabasen ikke kan indlæse filer korrekt på grund af problemer, der vedrører til RAM (Random Access Memory) og harddisken. Det betyder, at registreringsdatabasen ikke har initialiseret, hvilket resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre skade og mulig tab af ikke-gemte data.

Denne BSOD-fejl opstår normalt, når der er beskadigede sektorer på harddisken, og når diskpladsen er næsten fuld.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CONFIG_LIST_FAILED og “STOP 0x00000073”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

untitled

For at løse CONFIG_LIST_FAILED BSOD-fejlen på grund af et defekt RAM, skal du udskifte RAM-modulerne, og derefter genstarte computeren. Hvis problemet fortsætter, kan det blive løst ved at deaktivere caching på bundkortet.

Du kan løse denne BSOD-fejl ved at køre et reparationsprogram til at reparere beskadigede sektorer på harddisken. Du kan gøre dette i Windows XP ved at genstarte computeren ved hjælp af installations-cd’en og derefter trykke på R ved den første indstilling for at få adgang til genoprettelseskonsollen. Du skal indtaste chkdsk c: / r ved kommandoprompten for at starte operationen, der søger efter defekte sektorer og rydde op for dårlige sektorer i disken. Hvis du kører denne proces, kan du også læse og gemme data fra defekte sektorer.

Hvis BSOD-fejlen skyldes utilgængelig diskplads, kan du frigøre diskplads ved at fjerne slettede filer fra papirkurven, komprimere store filer, der optager store mængder diskplads, fjerner browser-cachelagrede filer og installerer et større drev.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet