Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CACHE initialisering mislyktes Blue Screen of Death feilA Guide to the CACHE INITIALIZATION FAILED Blue Screen of Death Error

CACHE_INITIALIZATION_FAILED BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det oppstår når operativsystemet har oppdaget en feil i enhetsdriveren eller når inkompatibilitetsproblemer er oppdaget for både en driver og en installert enhet. Feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

2

Denne BSOD-feilen er også kjent som “CACHE_INITIALIZATION_FAILED” og “STOP 0x00000066”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse CACHE_INITIALIZATION_FAILED BSOD-feilen ved å adressere inkompatibilitetsproblemer med en nylig installert driver eller en enhet. Du kan manuelt installere kritiske og ikke-kritiske programvareoppdateringer ved å bruke Internet Explorer (IE). For IE 8 og nyere versjoner, klikk på Sikkerhet, Windows Update, og følg deretter instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy, Windows Update, og følger deretter instruksjoner på skjermen.

Hvis en oppdatert eller en annen versjon av en enhetsdriver er nødvendig for å løse BSOD-feilen, kan du få disse fra produsentens offisielle nedlastingssted. For video- og brikkesettdrivere kan du laste ned passende og oppdaterte versjoner fra nedlastingsstedene for AMD, ATI, Intel og Nvidia.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Du kan også løse denne BSOD-feilen ved å gjenopprette Windows tilbake til et tidligere tidspunkt. Systemgjenoppretting lar deg returnere datamaskinen tilbake til et gjenopprettingspunkt, og fjerner nylig installerte programmer og drivere som forårsaker BSOD-feilen. For å utføre Systemgjenoppretting må du starte datamaskinen og logge på som administrator. Klikk Start-knappen, og velg deretter i menyen Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy og Systemgjenoppretting. Fra det nye vinduet som åpnes, velg alternativet Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid, og klikk deretter på neste. Følg instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen, la restaureringen slutte, og start deretter datamaskinen på nytt.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt