Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Öppna Nyare Office-filer i äldre versionerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Här är situationen: Någon skickar en .DOCX- eller .XLSX-fil, som representerar de senaste versionerna av Microsoft Word och Microsoft Excel. Du har en äldre version av Microsoft Office som du älskar. Kanske eftersom det har traditionella menyer snarare än det band som Microsoft är så förtjust i dessa dagar. Kanske för att du investerade pengarna i den gamla versionen då, och du känner inte för att uppgradera. Eller, du kör Windows XP , vilket inte fungerar med nya Office ändå.

Oavsett det verkar som om du är otur: du kan inte öppna de nya filerna med den äldre Office. Höger? Fel. Det finns en tilläggsfunktion för äldre versioner av Office som låter dig konvertera och redigera nya Office-filer. Hämta det här . Innan du laddar ner det, se till att du har uppdaterat din version av Office hela vägen genom Microsoft Update.

Det finns två fångster: Du kan inte se vissa avancerade funktioner i dokumentet som bara finns i nyare Office, som pivottabeller, men konverteraren gör det bästa med att översätta sådana funktioner för användning i din version. Och även om du kan redigera filen, om du vill spara den igen måste du spara den i det gamla formatet. Det finns fortfarande anledning till att få den senaste versionen av Office, men under tiden garanterar tillägget att du inte behöver.
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt