Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Åbn Nyere Office-filer i ældre versionerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situationen: Nogen sender dig en .DOCX- eller .XLSX-fil, der repræsenterer de nyeste versioner af Microsoft Word og Microsoft Excel. Du har en ældre version af Microsoft Office, som du elsker. Måske fordi det har traditionelle menuer snarere end båndet, som Microsoft er så glad for i disse dage. Måske fordi du investerede pengene i den gamle version igen, og du har ikke lyst til at opgradere. Eller du kører Windows XP , som alligevel ikke virker med nye Office.

Uanset om det ser ud til at du har lykke: Du kan ikke åbne de nyere filer med det ældre Office. Højre? Forkert. Der er et valgfrit tilføjelsesprogram til ældre versioner af Office, som giver dig mulighed for at konvertere og redigere nyere Office-filer. Hent det her . Før du downloader det, skal du være sikker på at du har opdateret din version af Office hele vejen igennem Microsoft Update.

Der er to fangster: Du kan ikke se visse avancerede funktioner i dokumentet, der kun er til stede i nyere Office, f.eks. Pivottabeller, selvom konverteren gør det bedste, det kan ved at oversætte sådanne funktioner til brug i din version. Og selvom du kan redigere filen, skal du gemme den i det gamle format, hvis du vil gemme det igen. Der er stadig grund til at få den nyeste version af Office, men i mellemtiden sikrer add-onen, at du ikke behøver at.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet