Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Åbn en PDF-filOpen a PDF

Open a PDF
Illustration: Gordon McAlpin

Så hvad er en PDF, alligevel? Det står for Portable Document Format, og er en type fil, der skal læses i sit originale format på en hvilken som helst computer eller enhed, hvor som helst. Opfindt af Adobe Systems, PDF-filer er stort set universelle standardfiler, især til dokumenter med grafik og speciel formatering.

Åbning af en PDF til visning kræver særlig software. De fleste brugere går til Adobe Reader , da det er gratis. Mange vil læse PDF-filer direkte i deres browser, og Adobe tilbyder også en gratis plug-in til alle browsere, der gør det muligt for dem at gøre det. Ved at downloade stand-alone Reader-applikationen vil plug-in automatisk indsættes i alle browsere, du har installeret, eller du kan installere plug-in manuelt ved at gå til browserens plugin-side.

Sig nu, du vil oprette eller redigere PDF-filer, eller konvertere et andet format til PDF. Du kunne købe Adobes kommercielle software, Adobe Acrobat, men det koster hundredvis af dollars. Et meget billigere alternativ kommer fra vores venner på Nitro. Nitro Pro 7 er mindre end halvdelen af ​​Acrobats omkostninger. Der er også en gratis version kaldet Primo PDF, der indeholder nogle lysredigering og konvertering til PDF.

Hvad angår andre gratis PDF-skabere kan jeg godt lide PDF995 , selv om det har et par popup-annoncer, når du bruger softwaren. det fungerer meget godt for at kombinere og konvertere filer til PDF. Du kan endda lave små redigeringer til eksisterende PDF-filer.

Hvis du bruger Microsoft Office 2007, kan du installere denne tilføjelse til at udskrive til PDF. Dette er en praktisk måde at gøre et Word-dokument til noget, der kan læses på forskellige maskiner. Office 2010 og senere har denne funktionalitet indbygget.

For de fleste af os er det dog nok at læse PDF-filer, og for det vil den gratis Adobe Reader fungere fint.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet