Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Del filer mellem pc’erShare Files Between PCs

Share Files Between PCs
Illustration: Gordon McAlpin

Hvis du har flere pc’er i dit hjem, og du gerne vil dele filer mellem dem, f.eks. Dokumenter, billeder eller endda filmfiler, så gør du det. Vi går ud fra, at alle dine pc’er er på samme kablede eller trådløse netværk.

Hvis du har en stor nok harddisk på den primære pc i dit hjem, normalt skrivebordet, kan du nemt dele det rundt til alle, der er på samme netværk. Bare gå til Start og derefter Computer . Højreklik på det drev, du vil dele, og klik på Egenskaber . Klik på fanen Deling . Klik på Netværks- og delingscenter , og vælg Aktiver fil og printerdeling . Klik tilbage tilbage til vinduet Egenskaber , klik på Avanceret deling , og klik derefter på afkrydsningsfeltet Del denne mappe . Du kan justere indstillinger som de brugere, der kan få adgang til det, antallet af samtidige brugere og så videre.

Bemærk, at dette vil give alle i huset adgang til alle filerne på den. Denne metode fungerer bedre, hvis du har et sekundært drev, der er dedikeret til at dele filer på netværket, i stedet for din primære harddisk, hvor Windows er placeret.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet