Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Avaa Uudempi Office-tiedostojen vanhemmissa versioissaOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Seuraavassa on tilanne: Joku lähettää sinulle .DOCX- tai .XLSX-tiedoston, joka edustaa Microsoft Word: n ja Microsoft Excelin uusimpia versioita. Sinulla on vanhempi Microsoft Office -versio, jota rakastat. Ehkä siksi, että sillä on perinteisiä valikkoja pikemminkin kuin nauha, jota Microsoft tukee tällä hetkellä. Ehkä siksi, että panostat rahat vanhalle versiolle, ja et ole kuin päivität. Tai käytät Windows XP: tä , joka ei kuitenkaan toimi uuden Officein kanssa.

Riippumatta, näyttää siltä, ​​että olet epäonnistunut: et voi avata uudempia tiedostoja vanhemman toimiston kanssa. Oikea? Väärä. Vanhempiin Office-versioihin on lisävaruste, jonka avulla voit muuntaa ja muokata uudempia Office-tiedostoja. Hanki se tänne . Ennen kuin lataat sen, varmista, että olet päivittänyt Office-versiosi aina Microsoft Update -palvelun kautta.

Kaksi saalista: et pysty näkemään asiakirjan sisältämiä lisätoimintoja, jotka näkyvät vain uusissa toimistoissa, kuten pivottaustaulukoita, vaikka muunnin tekee parhaansa tällaisten ominaisuuksien kääntämiseen käytettäväksi versiossa. Ja vaikka voit muokata tiedostoa, jos haluat tallentaa sen uudelleen, sinun on tallennettava se vanhaan muotoon. On vielä syytä haluta saada uusin Office-versio, mutta tällä välin lisäosalla varmistetaan, että sinun ei tarvitse.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa