Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Åpne Nyere Office-filer i eldre versjonerOpen Newer Office Files in Older Versions

Open Newer Office Files in Older Versions

Her er situasjonen: Noen sender deg en .DOCX- eller .XLSX-fil, som representerer de nyeste versjonene av Microsoft Word og Microsoft Excel. Du har en eldre versjon av Microsoft Office som du elsker. Kanskje fordi det har tradisjonelle menyer i stedet for båndet som Microsoft er så glad i disse dager. Kanskje fordi du investerte pengene i den gamle versjonen da, og du har ikke lyst til å oppgradere. Eller, du kjører Windows XP , som ikke fungerer med nye Office uansett.

Uansett ser det ut til at du ikke har lykke til: du kan ikke åpne de nyere filene med den eldre Office. Ikke sant? Feil. Det finnes et valgfritt tillegg for eldre versjoner av Office som lar deg konvertere og redigere nyere Office-filer. Få det her . Før du laster ned det, må du være sikker på at du har oppdatert versjonen av Office hele veien gjennom Microsoft Update.

Det er to fanger: Du kan ikke se visse avanserte funksjoner i dokumentet som bare er tilgjengelig i nyere Office, for eksempel pivottabeller, men konvertereren gjør det beste ved å oversette slike funksjoner for bruk i din versjon. Og selv om du kan redigere filen, hvis du vil lagre den igjen, må du lagre den i det gamle formatet. Det er fortsatt grunn til å få den nyeste versjonen av Office, men i mellomtiden sikrer tillegget at du ikke trenger å.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt