Behöver jag en Ultrabook? Vilka är fördelarna?Do I Need an Ultrabook? What are the benefits?

Tror att du behöver en Ultrabook?


Illustration: Gordon McAlpin

Ultra medel “som går utöver vad som är vanligt” eller “överdriven” eller “extrema”. Ultrabooks är typ av motsatsen till det … det är ett ord som myntades av Intel (varumärke sökt) för en riktigt, riktigt lätt och tunn bärbar dator , men ett med strömmen till systemet och skärmstorlek att konkurrera med sina större, tjockare bärbara kusiner. Typ av PC motsvarighet till MacBook Air. Även Intel verkligen söker varumärket, många PC laptop tillverkare gör lätta, men ändå kraftfulla maskiner som skulle passa Ultrabook klassificering, och dessa behöver inte nödvändigtvis Intels hårdvara i dem.

Vad är en Ultrabook för?

Ultrabooks är utformade för att konkurrera med tabletter på lätthet och batteriets livslängd avdelningen. Ofta ingår Solid State Drives i stället för hårddiskar (vilket innebär att åtkomsttiderna är mycket låga och fragmentering är obefintlig). De är ofta saknas CD- eller DVD-enheter helt så att maskinen kan vara tunnare. Även USB-portar är för stora, så Ultrabooks inte har väldigt många av dem.

Ultrabooks är när vikten är en premie, men prestanda är inte. Eller de är för människor som gillar riktigt, riktigt tunna och svala elektronik. Du betalar en stor premie för tunnhet över en vanlig tjock bärbar dator som har en hårddisk och DVD-enheten i den.

Behöver jag en Ultrabook?

Om du vill ha en bärbar dator som kan prestera bra, har en anständig skärmstorlek (13 “är standard, men 14″ och 15 “kommer) och har en exceptionellt lång batteritid (säg, resor du internationellt), då Ultrabooks är idealiska för dig, särskilt om den bristande PC-mjukvara gör en tablett oattraktiv.

Om du reser business class och har ett utlopp bredvid din plats, eller om du bor på land och har tillgång till makt, sedan en vanlig bärbar dator kommer att spara massor av pengar över en ultrabook. För vissa, betala hundratals dollar i premie är inte värt tunnhet och extra liv mellan batteriladdningarna.

Oavsett om du har en Ultrabook eller en vanlig bärbar dator, ta en titt på Battery Optimizer . Du vill maximera ditt liv mellan laddningarna.

Rekommenderas av ReviverSoft

Registry Reviver kommer att hitta och åtgärda problem, och återställa optimal datorns prestanda snabbt, enkelt och säkert.

ladda ner nu

Att ha
Datorproblem?

Ta en gratis
Windows-registret scan
att hitta fel som kan
orsaka datorproblem.


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt