Tarvitsenko Ultrabook? Mitä hyötyä?Do I Need an Ultrabook? What are the benefits?

Ajattele tarvitset Ultrabook?


Kuvitus: Gordon McAlpin

Ultra tarkoittaa “mene pidemmälle kuin on tavallinen” tai “liiallinen” tai “äärimmäinen”. Ultrabooks ovat tavallaan vastakohta … se sana keksi Intel (tavaramerkki vireillä) on todella, todella kevyt ja ohut kannettava , mutta yksi järjestelmän teho ja näytön koko kilpailla sen suurempia, paksumpia laptop serkut. Kind PC vastaa MacBook Air. Vaikka Intel on todellakin etsii tavaramerkki, monet PC-kannettavan valmistajat tekevät kevyt, mutta tehokas koneita, jotka sopisivat Ultrabook luokittelua, ja nämä eivät välttämättä ole Intel laitteisto niihin.

Mikä Ultrabook For?

Ultrabooks on suunniteltu kilpailemaan tablettia keveys ja akun osasto. Niihin sisältyy usein SSD sijasta kovalevyt (tarkoittaen hakuajat ovat hyvin alhaiset ja pirstoutuminen on olematon). He usein puuttuu CD- tai DVD-asemat kokonaan niin kone voi olla ohuempi. Jopa USB-portit ovat liian suuria, joten Ultrabooks ei ole kovin paljon.

Ultrabooks ovat, kun paino on arvossaan, mutta suorituskyky ei ole. Tai he ihmisille, jotka haluavat todella, todella ohut ja viileä elektroniikka. Maksat ison palkkion ohuus yli standardin paksu kannettava tietokone, joka on kiintolevyn ja DVD-asema siinä.

Tarvitsenko Ultrabook?

Jos haluat kannettava tietokone, joka voi tehdä hyvin, on kunnon näytön koon (13 “on vakio, vaikka 14″ ja 15 “ovat tulossa) ja on poikkeuksellisen pitkäkestoinen akku (sanoa, matkustaa kansainvälisesti), niin Ultrabooks ovat ihanteellisia sinulle, varsinkin jos puute PC-ohjelmisto tekee tabletin epämiellyttävä.

Jos matkustat bisnesluokassa ja näillä on markkinat vieressä istuin, tai jos pysyt maanpäälliset ja saada voimaa, niin standardi kannettavan aikoo säästää tonni rahaa yli ultrabook. Joillekin maksavat satoja dollareita palkkio ei kannata ohuus ja ylimääräistä elämää välillä akku latautuu.

Oletko saanut Ultrabook tai säännöllistä kannettava tietokone, tutustu Battery Optimizer . Sinun kannattaa maksimoida elämän latausten välillä.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa