Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Trenger jeg en Ultrabook? Hva er fordelene?Do I Need an Ultrabook? What are the benefits?

Tror du trenger en Ultrabook?

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ultra betyr “går utover det som er vanlig” eller “overdreven” eller “ekstrem”. Ultrabooks er likevel det motsatte av det … det er et ord laget av Intel (varemerke venter) for en virkelig, veldig lett og tynn bærbar PC , men en med systemets kraft og skjermstørrelse for å konkurrere med sine større, tykkere bærbare fettere. Typen av PC-ekvivalenten til MacBook Air. Selv om Intel faktisk søker varemerket, produserer mange PC-bærbare produsenter lette, men kraftige maskiner som passer til Ultrabook-klassifiseringen, og disse har ikke nødvendigvis Intel-maskinvare i dem.

Hva er en Ultrabook for?

Ultrabooks er designet for å konkurrere med tabletter i lysstyrke og batterilevetid. De inkluderer ofte solid state-stasjoner i stedet for harddisker (noe som betyr at tilgangstider er svært lave og fragmentering er ikke-eksisterende). De mangler ofte CD- eller DVD-stasjoner helt, slik at maskinen kan bli tynnere. Selv USB-porter er for store, så Ultrabooks har ikke mange av dem.

Ultrabooks er for når vekten er til en premie, men ytelsen er ikke. Eller de er for folk som liker virkelig, veldig tynn og kul elektronikk. Du betaler en stor premie for tynnheten over en vanlig tykk laptop som har en harddisk og en DVD-stasjon i den.

Trenger jeg en Ultrabook?

Hvis du vil ha en bærbar datamaskin som kan fungere bra, har en anstendig skjermstørrelse (13 “er standarden, men 14” og 15 “kommer) og har en eksepsjonelt lang batterilevetid (si at du reiser internasjonalt), så er Ultrabooks ideelle for deg, spesielt hvis mangelen på PC-programvare gjør en tavle unappealing.

Hvis du reiser forretningsklasse og har et stikkontakt ved siden av setet ditt, eller hvis du forblir jordbasert og har tilgang til strøm, vil en vanlig bærbar PC spare deg for mye penger over en ultrabook. For noen betaler hundrevis av dollar i premium ikke verdt tynnheten og ekstra levetid mellom batteriladninger.

Enten du har en Ultrabook eller en vanlig bærbar PC, sjekk ut våre Battery Optimizer . Du vil maksimere livet ditt mellom kostnader.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt