Trenger jeg en Ultrabook? Hva er fordelene?Do I Need an Ultrabook? What are the benefits?

Tror du trenger en Ultrabook?


Illustrasjon: Gordon McAlpin

Ultra betyr “går utover det som er vanlig” eller “overdreven” eller “ekstrem”. Ultrabooks er slags motsatt av det … det er et ord skapt av Intel (varemerke pending) for en veldig, veldig lett og tynn laptop , men en med systemeffekt og skjermstørrelsen for å konkurrere med sine større, tykkere bærbare fettere. Kind av PC tilsvarende MacBook Air. Selv om Intel er faktisk søker varemerket, mange PC laptop produsenter gjør lette, men kraftige maskiner som ville passe den Ultrabook klassifisering, og disse trenger ikke nødvendigvis Intel hardware i dem.

Hva er en Ultrabook For?

Ultrabooks er utformet for å konkurrere med tabletter i lyshet og batterilevetid avdeling. De inneholder ofte solid state-disker i stedet for harddisker (som betyr tilgangstider er svært lave og fragmentering er ikke-eksisterende). De er ofte mangler CD- eller DVD-stasjoner sammen slik at maskinen kan være tynnere. Selv USB-porter er for store, så Ultrabooks ikke har veldig mange av dem.

Ultrabooks er for når vekten er på en premie, men ytelsen er det ikke. Eller de er for folk som liker veldig, veldig tynn og kjølig elektronikk. Du betaler en stor premie for tynne over en standard tykk bærbar PC som har en harddisk og DVD-stasjon i den.

Jeg trenger jeg en Ultrabook?

Hvis du vil ha en bærbar PC som kan gi gode resultater, har en anstendig skjermstørrelse (13 “er standard, men 14″ og 15 “kommer) og har en usedvanlig lang batterilevetid (si, du reiser internasjonalt), så Ultrabooks er ideelle for deg, spesielt hvis mangel på PC-programvare gjør en tablett unappealing.

Hvis du reiser business class og har en stikkontakt ved siden av setet ditt, eller hvis du bor bakkenett og har tilgang til strøm, deretter en standard bærbar PC kommer til å spare deg massevis av penger over en ultrabook. For noen betale hundrevis av dollar i premie er ikke verdt tynnhet og ekstra liv mellom ladinger.

Uansett om du har en Ultrabook eller en vanlig laptop, sjekk ut vår Battery Optimizer . Det er lurt å maksimere ditt liv mellom hver lading.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt