Hva Størrelse av laptop trenger du?What Size of Laptop Do You Need?

Størrelsen på bærbar PC som passer for deg

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Du ønsker å plukke opp en bærbar PC, men du kan ikke gjøre opp tankene dine fra de ulike modelltyper, skjermstørrelser og konfigurasjoner. Vi vil bryte det ned for deg. Det er tre hoved størrelser av bærbare datamaskiner i disse dager: netbooks, ultrabooks og bærbare datamaskiner.

netbooks

Selv falt ut av stilen i de siste årene, netbooks er fortsatt populære blant folk som ønsker en PC på en ekstrem budsjett. For bare et par hundre dollar, kan du få en Windows 7 Basic eller Windows XP eller Linux maskin som har en 10 “skjerm, sannsynligvis en solid-state harddisk, og en ganske god CPU. Det kommer ikke til å kjøre mange programmer på samme tid, men for nettbruk, spesielt web apps , vil det få deg på nettet og kan håndtere på nettet med letthet.

Netbooks ble virkelig vondt av fremveksten av tabletter, som ser ut til å gjøre alt en netbook kan gjøre, pluss en berøringsskjerm og mye raskere prosessor . Og prisene er fallende i paritet også. Det hele avhenger av om du trenger Windows og tilhørende apps, eller om en nettbrettet apps vil tjene deg godt nok.

Ultrabooks

Vi dekket bare Ultrabooks i en tidligere artikkel; det er en Intel-ventende varemerke på PC-versjonen av Macbook Air, en ekstremt lett og ekstremt tynn laptop som fortsatt kraftig. Ultrabooks har en 13 “skjerm og en masse batterilevetid, men selges til en betydelig premie over en tyngre bærbar PC med de samme funksjonene. Du virkelig betaler for letthet og batterilevetid her, så hvis disse to funksjonene er en stor pluss for deg, så vil du ønsker en.

notatbøker

Bærbare datamaskiner er et annet navn for en standard bærbar PC som er verken en netbook eller en ultrabook. Notatbøker har skjermer fra 13 “til 17″, og batterilevetid kan variere fra 90 minutter til 9 timer. Bærbare datamaskiner er i sweet spot: massevis av funksjoner for en god pris. Du får ikke den cheapness av netbook eller lyshet og tynnhet av en ultrabook, men på mange måter, slår den bærbare begge systemene.

Notatbøker som har 15 “skjermer oppnå en betydelig fordel i batterilevetid over 17″ skjermer. Dersom to “forskjellen spiller ingen rolle for deg, vil du sette pris på den ekstra timen eller mer tid mellom hver lading. Også integrert Intel-grafikk gjør det signifikant dårligere enn ATI eller nVidia-brikkesett.

Uansett hvilken type maskin du velger, sammenligne egenskaper, pris og, ja, størrelsen på maskinen. Hvis pris og får på nettet er av politimesteren betydning, velger en netbook. Hvis vekt, tynnhet og batterilevetid er primære fordeler ved å velge en ultrabook. Hvis du vil ha en bærbar PC som primært fungerer som en stasjonær og ikke reise ikke, eller du ønsker funksjoner for en lav pris, velger en bærbar PC. Lykke til!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
  • Andrew Hoare

    Great article. Just what I wanted to know.

  • That’s what we’re here for, Andrew! Let us know if you have any questions.

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt