Vi strävar efter att lokalisera vår hemsida på så många språk som möjligt, men den här sidan är för tillfället maskin översatt med hjälp av Google Translate. nära

Är din webbläsare som kör långsamt?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustration: Gordon McAlpin

Webbläsare kör långsamt? Överdriven tillägg och plugin-program kan vara den skyldige. Och några av dessa tillägg till webbläsaren kan installeras utan din vetskap. Orelaterade applikationer såsom Java ofta installera verktygsfält som en del av installationsprocessen. Endast genom att noggrant läsa och avmarkera standardkryssrutan du förhindra att detta händer; klicka igenom installationen snabbt kommer att ge din webbläsare något du inte vill.

Även många andra tillämpningar, såsom Skype, vill lägga hjälpare appar till alla webbläsare på datorn när de installerar. Ibland du hellre hålla det enkelt och inte göra det.

Här är ett bra steg-för-steg guide för att ta bort extra skräp från webbläsaren i fem klick eller mindre. Ju mer strömlinjeformad och add-on fri webbläsaren, desto snabbare kommer det att köra med mindre skärmyta blockeras och mindre frekventa kraschar, alltför.

firefox

Att inaktivera tillägg och plugin-program genom att klicka orange Firefox banner i det övre vänstra. KlickaTillägg för att gå till Add-Ons manager. Klicka på fliken Tillägg. Klicka på någon av de verktygsfält eller andra tillägg som anges och klicka på Inaktivera. Därefter klickar du på fliken Plugins och inaktivera här att du inte vill ha längre. Stäng och starta om webbläsaren för en trevlig hastighetsökning.

Internet Explorer

Att inaktivera tillägg, klickar du först på kugghjulet i det övre högra hörnet. Klicka på Internet-alternativ. Klicka på fliken Program. Klicka på Hantera tillägg. Klicka på varje verktygsfält och klicka på Inaktivera i det nedre högra hörnet. Starta Internet Explorer, och sedan ska du definitivt att märka en skillnad.

Google Chrome

Även Chrome tillåter inte många tillägg, såsom verktygsfält, kan det fortfarande finnas plugin-program som du hellre bli av med. Klicka på ikonen Skiftnyckel i det övre högra hörnet. Klicka på Alternativ. Klicka på fliken Under huven,Innehållsinställningar. Rulla ned till Plug-Ins och klicka på Inaktivera enskilda plugin-program länk. Klicka på Inaktivera bredvid varje plugin du vill funktionshindrade. Starta om Chrome och du har en snabbare webbupplevelse.
Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar ...
Kopiera till redaktören
or Avbryt