Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Onko Internet-selain käynnissä hidas?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Kuvitus: Gordon McAlpin

Selain toimii hitaasti? Liiallinen lisäosat ja laajennukset voivat olla syyllinen. Ja jotkut näistä lisäykset selain voi asentaa tietämättäsi. Etuyhteydettömät sovelluksia kuten Java usein asentaa työkalurivit osana asennusta. Vain huolellisesti lukemalla ja poistamalla valinta oletuksena valintaruudun voit estää tätä tapahtumasta; napsauttamalla asennuksen nopeasti antaa selaimen jotain et halua.

Myös monet muut sovellukset, kuten Skype, haluat lisätä auttaja sovelluksia kaikille selaimet tietokoneeseen, kun ne asennetaan. Joskus mieluummin pitää asiat yksinkertaisina ja tehdä sitä.

Tässä on hyödyllinen askel-askeleelta opas poistamalla ylimääräiset roskaa selaimella viidessä klikkauksella tai vähemmän. Mitä enemmän virtaviivainen ja add-on vapaa selaimen, sitä nopeammin se ajaa, vähemmän näytön kiinteistöjä estetään ja harvemmin kaatuu, too.

Firefox

Voit poistaa lisäosat ja laajennukset, napsauta oranssia Firefox bannerin vasemmassa yläkulmassa. Valitse lisäosia mennä lisäosia manager. Valitse Laajennukset-välilehti. Klikkaa mitä tahansa työkalurivien tai muita lisäosia luettelossa ja valitse Poista käytöstä. Seuraavaksi, valitse Plugins välilehti ja poistaa kaikki tässä, että et halua enää. Suljetaan ja käynnistetään uudelleen selaimen mukava nopeuden lisäämiseksi.

Internet Explorer

Voit poistaa lisäosia napsauttamalla ensin rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valitse Internet-asetukset. Valitse Ohjelmat-välilehti. Napsauta Lisäosien hallinta. Osoita jokainen työkalurivi ja valitse Poista käytöstä oikeassa alakulmassa. Käynnistä Internet Explorer, ja sinun kannattaa ehdottomasti huomaat eron.

Google Chrome

Vaikka Chrome ei salli paljon lisäosia, kuten työkalurivejä, saattaa silti olla laajennuksia, et halua päästä eroon. Osoita Wrench kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valitse Asetukset. Valitse Tarkat säädöt -välilehti, sitten Sisältöasetukset. Selaa alaspäin laajennukset ja klikkaa Poista Individual laajennukset link. Valitse Poista vierekkäin plugin haluat pois käytöstä. Käynnistä uudelleen Chrome ja sinun on nopeampi web-kokemusta.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa