Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Er din nettleser kjører sakte?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Browser kjører sakte? Overdreven tilleggsprogrammer og plug-ins kan være den skyldige. Og noen av disse tilleggene til nettleseren kan installeres uten din viten. Urelaterte applikasjoner som Java vil ofte installere verktøylinjer som en del av installasjonsprosessen. Bare ved å lese nøye og fjerne merket standard boksen vil du hindre at dette skjer; klikke gjennom installasjonen raskt vil gi nettleseren din noe du ikke ønsker.

Også mange andre programmer, for eksempel Skype, vil legge til hjelpe apps til alle nettlesere på PC når de installerer. Noen ganger du heller vil holde ting enkelt og ikke gjøre det.

Her er en nyttig steg-for-steg guide til å fjerne ekstra søppel fra nettleseren i fem klikk eller mindre. Jo mer strømlinjeformet og add-on gratis nettleseren din, jo raskere vil den kjøre, med mindre skjermen eiendomsmegling blir blokkert og mindre hyppige krasj, også.

Firefox

Hvis du vil deaktivere tilleggsprogrammer og plug-ins, klikk på den oransje Firefox banner øverst til venstre. Klikk Add-Ons å gå til Add-Ons manager. Klikk på fanen Extensions. Klikk på en av de verktøylinjer eller andre tilleggsprogrammer som er oppført, og klikk på Deaktiver. Deretter klikker du på kategorien Plugins og deaktivere noen her som du ikke vil ha lenger. Lukk og start nettleseren din for en fin fartsøkning.

Internet Explorer

Hvis du vil deaktivere tilleggsprogrammer, klikker du først Gear-ikonet i øvre høyre hjørne. Klikk på Alternativer for Internett. Klikk kategorien Programmer. Klikk på Administrer Add-Ons. Klikk på hver verktøylinje og klikk Deaktiver nederst til høyre. Start Internet Explorer, og deretter bør du definitivt merke en forskjell.

Google Chrome

Selv Chrome ikke tillater mange tilleggsprogrammer, for eksempel verktøylinjer, kan det fortsatt være plug-ins som du heller vil bli kvitt. Klikk på verktøyikonet øverst i høyre hjørne. Klikk på Alternativer. Klikk på fanen Avansert, deretter Innstillinger for innhold. Bla ned til Plug-Ins og klikk på Deaktiver individuelle programtillegg link. Klikk Deaktiver ved siden av hver plugin du ønsker deaktivert. Restart Chrome og du vil ha en raskere nettopplevelse.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt