Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Er din nettleser kjører sakte?Is your Internet Browser running Slow?

Browser Add-Ons Firefox Chrome Internet Explorer
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Browser kjører sakte? Overdreven tilleggsprogrammer og plugin-moduler kan være synderen. Og noen av disse tilleggene til nettleseren din kan installeres uten din kunnskap. Urelaterte applikasjoner som Java vil ofte installere verktøylinjer som en del av deres installasjonsprosess. Bare ved å lese og avmarkere standard avmerkingsboksen, forhindrer du at dette skjer. Hvis du klikker raskt på installasjonen, gir nettleseren noe du ikke vil ha.

Også mange andre programmer, for eksempel Skype, vil legge til hjelpeprogrammer til alle nettleserne på PCen når de installeres. Noen ganger vil du helst holde ting enkelt og ikke gjøre det.

Her er en nyttig trinnvis veiledning for å fjerne ekstra søppel fra nettleseren din i fem klikk eller mindre. Jo mer strømlinjeformet og add-on frigjør nettleseren din, desto raskere vil den løpe, med mindre skjerm fast eiendom blir blokkert og mindre hyppige krasjer også.

Firefox

Hvis du vil deaktivere tilleggsprogrammer og programtillegg, klikker du på oransje Firefox- banneret øverst til venstre. Klikk på Add-Ons for å gå til Add-ons-administratoren. Klikk på fanen Utvidelser . Klikk på noen av verktøylinjer eller andre tilleggsoppføringer og klikk på Deaktiver . Deretter klikker du på Plugins- fanen og deaktiverer noen her du ikke vil ha lenger. Lukk og gjenoppstart nettleseren din for en fin fartforhøyelse.

Internet Explorer

For å deaktivere tillegg, klikker du først på Gear- ikonet øverst til høyre. Klikk på Internett-alternativer . Klikk på kategorien Programmer . Klikk på Administrer tilleggsprogrammer . Klikk på hver verktøylinje og klikk på Deaktiver nederst til høyre. Start Internet Explorer på nytt, og så bør du definitivt merke en forskjell.

Google Chrome

Selv om Chrome ikke tillater mange tilleggsprogrammer, for eksempel verktøylinjer, kan det fortsatt være plugin-moduler som du heller ikke vil bli kvitt. Klikk på skiftenøkkelikonet øverst til høyre. Klikk på Alternativer . Klikk på kategorien Under hette , deretter Innholdsinnstillinger . Bla ned til Plug-ins, og klikk på Deaktiver individuelle plugin-moduler . Klikk på Deaktiver ved siden av hvert plugin du vil deaktivere. Start Chrome på nytt, og du får en raskere webopplevelse.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt