Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death feilA Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death Error

Den vanlige grunnen til at DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL-feilen oppstår, er når en feil er tilstede i en enhetsdriver, og den forsøker å få tilgang til ikke-eksisterende minne som fører til en registerfeil. Systemfeilvisning, utseendet på popup-meldinger, plutselig avstengning, feilsøking av oppstart av datamaskinen, Utforskerfeil, nettleserproblemer, datofrysing og generell langsom ytelse er symptomene på denne feilen.

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL

Å bli kvitt denne feilen starter med å sørge for at all maskinvare og programvare, spesielt de nye, er riktig installert. Kjør deretter en full virus- og malware-skanning på datamaskinen din. (du kan se våre anbefalinger for gode gratis alternativer her ). Fortsett med å gjenopprette systemet til det siste gode konfigurasjonspunktet ved hjelp av systemgjenoppretting. Klikk Start- knappen, klikk Alle programmer , gå til Tilbehør , fortsett og klikk Systemverktøy , deretter Systemgjenoppretting og følg instruksjonene som er gitt. Start datamaskinen på nytt.

Hvis restaureringsprosessen ikke lykkes, går du til enhetsbehandling ved å velge Start- knappen igjen og skrive “devmgmt” i dialogboksen Kjør. Avinstaller hele den ødelagte enheten og start datamaskinen på nytt.

Det er også viktig å installere de nyeste Windows-oppdateringene. En bruker kan manuelt oppdatere ved å åpne Internet Explorer, klikke på “Verktøy” -knappen og deretter “Windows Update” -knappen. Følg instruksjonene som er gitt.

Du kan også prøve å oppdatere alle datamaskindrivere. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke Driver Reviver, men du kan også prøve å gjøre det selv ved å gå til støtteområdet på nettstedet til hver produsent av komponenter på datamaskinen.

En siste grøftforsøk kan være å helt fjerne en driver som du tror forårsaker problemet. For å gjøre det, klikk Start- knappen, høyreklikk fanen Computer og velg Egenskaper . Et nytt vindu vil vises med en rekke alternativer. På venstre side del velger du Avansert systeminnstillinger . Et annet vindu vil vises med Systemegenskaper . Velg kategorien Maskinvare og fortsett ved å klikke på Enhetsbehandling- knappen. Finn den feil driveren og dobbeltklikk den. Klikk på “Driver” -fanen. Her kan brukeren utføre handlinger som oppdatering av drivere, nedgradering av en driver til den eldre versjonen, eller deaktivere og avinstallere den. Velg sistnevnte og klikk OK for å avslutte. Lukk Enhetsbehandling og andre vinduer og start datamaskinen på nytt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt