Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blåskärm felA Guide to DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL Blue Screen of Death Error

Den vanliga orsaken till att DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL-felet uppstår är när en bugg är närvarande i en enhetsdrivrutin och det försöker få åtkomst till obefintligt minne som leder till en registerfel. Systemfel, visning av popup-meddelanden, plötslig avstängning, felaktig uppstart av datorn, explorerfel, webbläsareproblem, datorfrysning och övergripande långsam prestanda är symptomen på detta fel.

DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL

Att bli av med det här felet börjar med att se till att all maskinvara och programvara, särskilt de nya, är korrekt installerade. Kör sedan en fullständig virus och skadlig kod på din dator. (du kan se våra rekommendationer för bra fria alternativ här ). Fortsätt med att återställa systemet till den sista bra konfigurationspunkten med systemåterställning. Klicka på Start- knappen, klicka på Alla program och gå till Tillbehör , fortsätt och klicka på Systemverktyg , sedan Systemåterställning och följ anvisningarna. Starta om datorn.

Om restaureringsprocessen inte lyckas, gå till enhetshanteraren genom att välja Start- knappen igen och skriv “devmgmt” i dialogrutan Kör. Avinstallera hela den skadade enheten och starta om datorn.

Installera de senaste Windows-uppdateringarna är också viktigt. En användare kan manuellt uppdatera genom att öppna Internet Explorer, klicka på “Verktyg” knappen och sedan “Windows Update” knappen. Följ anvisningarna som givits.

Du kan också försöka uppdatera alla dina drivrutiner. Det enklaste sättet att göra detta är att använda Driver Reviver men du kan också försöka göra det själv genom att gå till supportområdet på webbplatsen för varje tillverkare av komponenter på din dator.

En sista duggansträngning kan vara att helt ta bort en förare som du tror orsakar problemet. För att göra det, klicka på Start- knappen, högerklicka på fliken Dator och välj Egenskaper . Ett nytt fönster kommer att visas med en mängd olika alternativ. På vänstra sidan väljer du Avancerat systeminställningar . Ett annat fönster visas med Systemegenskaper . Välj fliken Hårdvara och fortsätt genom att klicka på Enhetshanteraren- knappen. Hitta den felaktiga drivrutinen och dubbelklicka på den. Klicka på fliken Driver. Här kan användaren utföra åtgärder som uppdatering av drivrutiner, nedgradering av en drivrutin till sin äldre version eller inaktivera och avinstallera den. Välj den senare och klicka på OK för att avsluta. Stäng Enhetshanteraren och andra fönster och starta om datorn.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt