Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death feilA Guide to the BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at det har oppstått et problem under lastingen av en feil driver for et nettverk enhet. Denne feilen fremmet abrupt avslutning av datamaskinen for å forhindre skade og tap av data.

BSOD-feilen skyldes vanligvis feilfunksjonene som utføres av driveren for en nylig installert nettverksmaskinvare. Driveren kan være skadet, utdatert eller er uforenlig med operativsystemet. Installasjonen av en nettverksmaskinvareenhet som er inkompatibel med datamaskinen, kan også forårsake denne feilen.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BUGCODE_NDIS_DRIVER” og “STOP 0x0000007C”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

BUGCODE_NDIS_DRIVER

Du kan løse feilen BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD forårsaket av en feil driver eller en inkompatibel maskinvareenhet ved å avinstallere det nyeste installerte programmet og enheten. Hvis du vil avinstallere i Windows Vista og 7, klikker du på Start, Kontrollpanel og deretter Programmer og funksjoner. For Windows XP, klikk på Start-knappen, Kontrollpanel og deretter Legg til eller fjern programmer. Du kan bruke piltasten til å markere programvaren for å avinstallere, og trykk deretter Avinstaller eller Fjern.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere eller tilbakestille datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Du kan også deaktivere, oppdatere eller tilbakestille den defekte driveren for å løse BSOD-feilen. For å gjøre dette i Windows XP, klikk Start, høyreklikk Computer, og velg Systemegenskaper fra rullegardinmenyen. Fra denne kategorien velger du Maskinvare, og klikker deretter på knappen for Enhetsbehandling. Finn driveren eller maskinvaren som er identifisert for å forårsake BSOD-feilen, dobbeltklikk på elementet, og velg deretter Driver-fanen. Driver-kategorien inneholder alternativer for å oppdatere, tilbakestille til en eldre versjon, deaktivere eller avinstallere driveren. Følg instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen for å utføre det valgte alternativet.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt