Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BUGCODE USB DRIVER Blue Screen of Death feilA Guide to the BUGCODE USB DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_USB_DRIVER BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det betyr at det oppstod en feil som gjelder installert USB-maskinvare som hovedkort og vedlegg, eller det har oppstått en feil under lasting av en USB-enhetsdriver. Denne feilen resulterer i en nedleggelse eller en omstartstilstand for å forhindre skade og tap av ikke lagrede data.

Denne BSOD-feilen oppstår også i datamaskiner som kjører Windows 7 og Windows Server 2008 R2 når systemet gjenopptas fra en hvilemodus når en USB-kompositt-enhet som støtter funksjonen Selektiv suspendering, brukes.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BUGCODE_USB_DRIVER” og “STOP 0x000000FE”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

BUGCODE USB DRIVER

Du kan løse BUGCODE_USB_DRIVER BSOD-feilen ved å installere de nyeste oppdateringspakker eller hurtigreparasjon for Windows som direkte adresserer dette problemet. Når du har lastet ned hurtigreparasjonen fra Microsofts støtteside, må du starte datamaskinen på nytt for å bekrefte om feilen er løst.

Hvis BSOD-feilen skyldes en feilfunksjonell USB-enhet, kan du løse problemet ved å fjerne enheten og erstatte den med en enhet som fungerer som den skal. Oppdatering av enhetsdriveren med den nyeste versjonen vil også bidra til å løse feilen.

Installering av de nyeste Windows-programvareoppdateringene, både kritiske og ikke-kritiske, hjelper også med å løse BSOD-feil. Du kan installere oppdateringer manuelt ved å åpne Internet Explorer (IE), klikke på Sikkerhet, Windows Update, og følg instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen. Når du bruker IE 7 eller eldre versjoner, åpner du nettleseren, klikker Verktøy og deretter Windows Update.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt