Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death feilA Guide to the BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_ID_DRIVER BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at det har oppstått et problem under lastingen av et NDIS (Network Driver Interface Spesifikasjon) driver, som førte til nødstopp av datamaskinen for å forhindre skade og tap av data. NDIS-driveren spesifiserer standardgrensesnittet mellom lagrede nettverksdrivere, og er ansvarlig for å opprettholde parametrene og statlig informasjon for nettverksdrivere.

2

BSOD-feilen er vanligvis forårsaket av feiloperasjoner som utføres av applikasjoner og drivere, spesielt nettverkshardwaredrivere. Det skyldes også installasjonen av en nettverksmaskinvareenhet som ikke er kompatibel med operativsystemet. Uforlikeligheter med maskinvare inkluderer inkompatibilitet for minne og BIOS (Basic Input / Output System) og konfliktforespørsler (IRQ).

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BUGCODE_ID_DRIVER” og “STOP 0x000000D2.” Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse feilen BUGCODE_ID_DRIVER BSOD forårsaket av en feil driver ved å bruke det sist kjente gode konfigurasjonsalternativet, som er en gjenopprettingsfunksjon i Windows som gjenoppretter datamaskinen til de nyeste innstillingene som tillot jevn operasjon. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter trykke på F8 før operativsystemet er lastet for å få tilgang til avanserte alternativer-menyen. Bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

For å løse BSOD-feilen som skyldes inkompatibilitet med maskinvaren eller med driveren, må du avinstallere maskinvaren eller driveren som forårsaker feilen. For å gjøre dette i Windows 8, trykk Windows-tasten og X sammen, klikk på Kontrollpanel, og velg deretter Programmer og funksjoner. Marker programmet som skal avinstalleres med piltasten, og klikk deretter Avinstaller. I Windows XP, Vista og Windows 7 kan avinstalleringsprosessen gjøres ved å klikke på Start, Kontrollpanel, Legg til eller fjern programmer for Windows XP og Programmer og funksjoner for Windows 7 og Vista, og velg deretter programvaren for å avinstallere og Klikk Fjern / Avinstaller.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt