Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death feilA Guide to DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS Blue Screen of Death Error

Denne feilmeldingen for Blue Screen of Death (BSoD) oppstår når det oppstår en feil i en enhetsdriver, og prøver å få tilgang til et minne utenfor det tillatte området. Det kan skyldes Windows System-filskade ved ufullstendig installasjon, ufullstendig avinstallasjon, feilaktig fjernelse av programmer og programmer, eller hvis datamaskinen nylig er gjenopprettet fra et virusangrep eller en feilaktig avstengning som vil føre til korrupsjon og sletting av oppføringene i Windows System-fil.

DRIVER_INVALID_STACK_ACCESS

En løsning for å fikse dette problemet er gjennom Safe Mode . Den første prosessen er å slå på datamaskinen i sikkermodus og logge på som administrator. Da må du gå til Systemgjenoppretting-delen av Windows ( her er hvordan ). Når du er der, velger du Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid, og velg den siste systemgjenoppretting på listen Klikk på Gjenopprettingspunkt . Klikk Neste to ganger og start datamaskinen på nytt.

Det anbefales også å utføre oppdateringer for Windows, for å gjøre dette åpent Internet Explorer, klikk på Verktøy og deretter Windows Update . Følg instruksjonene som er gitt. Sjekk også om maskinvaren og driverne som brukes, er den nyeste versjonen.

En annen måte å unngå feilen på er å sørge for at programvaren og programmene er riktig installert. Avinstallering av programmet som nylig ble installert, er også en måte å eliminere feilen på. Her er hvordan du kan gjøre det.

Til slutt, hvis de tidligere løsningene ikke fungerte, bør du vurdere å deaktivere driveren. For å gjøre dette, hente systeminformasjonsdialogen ved å klikke Start- knappen og høyreklikk Computer . Klikk Egenskaper og velg Avanserte systeminnstillinger på venstre side av vinduet. I vinduet Systemegenskaper velger du kategorien Maskinvare og klikker på Enhetsbehandling- knappen. Finn feil driveren (hvis du ikke vet hvilken den er, prøv skjermdriveren først) og dobbeltklikk. Åpne Driver- fanen og velg alternativet for å avinstallere driveren. Klikk på OK og start datamaskinen på nytt.

Hvis du vil ha en enklere måte å administrere datamaskinens drivere, anbefaler vi Driver Reviver . Det lar deg oppdatere og rulle tilbake drivere raskt og uten å gjette.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt