Kan en Tablet erstatte en bærbar for godt?Can a Tablet Replace a Laptop for Good?


Illustrasjon: Gordon McAlpin

Med kunngjøringen og forestående utgivelsen av iPad 3, er det viktig å påpeke at så avansert som tabletter er, er det fortsatt ting de ikke kan gjøre som en bærbar PC kan gjøre.

1. Microsoft Office
Selv om det er sterke rykter om en kommende Microsoft Office app for iPad, til dags dato er det ingen måte å effektivt håndtere Word eller Excel-dokumenter på en tablett. Jada, kan du ofte overføre over og redigere slike dokumenter ved hjelp av spesialiserte programmer, men i beste fall, vil du bare kunne kontrollere rudimentære produksjon og redigeringsfunksjoner. En funksjon som sporede endringer ville være usynlig for en “kompatibel” tablet app, og det er ingen som kan gjette hvilken versjon du vil se på et program med endringer spores: originalen, eller revisjon? Slike usikkerheter lage profesjonelle Kontor-format skapelse på en tablett umulig å date.

Kompatibilitet 2. PC
Fra kjøre bestemte programmer til bestemte nettlesere til spesifikke spill, tabletter er ikke PCer. Selv de ulike Windows tabletten ikke kommer til å være akkurat det samme som PC Windows ( Windows 8 tabletter og PC-er vil være svært nær … men hvem ærlig kommer til å eie en Windows 8 tablett over en Android eller Apple en?) Det vil alltid være programmer som ikke finnes på tabletter, eller er tilnærmelser som ikke er nær nok.

3. Flash
Jada, noen Android tabletter støtter Adobe Flash , men gjennomføringen er forferdelig, og den siste Ice Cream Sandwich operativsystem oppdatering synes å ha brutt Flash kompatibilitet. Dessuten er Adobe slutter støtte for mobile Flash, og selv ultra moderne nye iPad har null støtte for Flash. Inntil webstandarder har flyttet bort fra Flash helt, vil det alltid være nettsteder som vil være ubrukelig på en tablett.

4. Ekstra batterier
De fleste tabletter har ikke flyttbare batterier. Strøm laptop-brukere ofte bære flere batterier med dem for lange turer bort fra et strømuttak (og har Battery Optimizer installert, naturligvis). Nettbrettbrukere har ikke den luksusen. Når du får gjennom 10 timer eller mindre batterilevetid på typisk tablett, det er det.

5. USB-enheter
USB-støtte er alt, men ikke-eksisterende på tabletter, begrenset til lading eller PC-synkronisering på enkelte modeller. Si at du ønsker å koble til en ekstern harddisk eller minnebrikke for mer plass, en spillkontroller, en mus eller en trådløs enhet som er ikke Bluetooth. Du er ute av lykken. Snakker av Bluetooth, men mange Bluetooth variasjoner på de ovennevnte fungerer med tabletter. Lykke til å finne en Bluetooth harddisk, skjønt.

6. Mass Storage
SD-kort-støtte på nettbrett er ikke-eksisterende på iPad, ikke implementert på Xoom og flekkete ellers. Du er fanget med mengden lagringsplass på enheten. Android og andre oppfordrer deg til å lagre filene dine på skyen, men hvis du ønsker en fysisk sikkerhetskopi av disse filene, du kommer til å ha en vanskelig tid.

7. Wired Internet
Noen ganger Wi-Fi eller 3G / 4G er ikke nok, spesielt hvis signalet er forferdelig. Noen ganger kontoret har bare en hardere, og du ikke har lyst til (eller ikke kan) legge til et Wi-Fi -ruter. Nettbrettet vil ikke være i stand til å koble til, noe som kan koste deg.

Alle disse tingene legger opp til det faktum at tabletter er kjempebra for mange funksjoner, men ikke helt ta plassen til en bærbar PC. Det nærmer seg hele tiden, og det kan være at en dag vil du ikke trenger (eller savner) noen av de ovennevnte. Vi får se hva som skjer!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
 • glenbdcs

  Steve, please please look at what you have written, you cannot stop the next beach tide!
  Who said we should have Microsoft Office -it’s huge, it cost’s a lot and most of us only ever use 10%. We use it now because that’s all there has been for too long.
  Anyone who is using a tablet over 10 hours is going to be exhausted.
  I have watched my wife thoroughly enjoy using her tablet whilst also watching TV (remember they are supposed to be better at multi-tasking than us males) and now I simply ask her to look up something that has caught my interest and moments later she has Google answers. We never did that with a PC or a heavy laptop. Roll on the TV audio synchronising with search engines to explore even further watch we watch.

  There is always going the a place for multiple devices (PC. Laptops, Tablets, Smart phones) and I will continue to use my PC and Laptop when I need more screen/s or power at work or at clients but then when I don’t need it e.g waiting to board a flight, sitting on my hotel bed and Skypeing the family via free Wifi, I prefer my tablet.

  I could go on and I hope your blog is not just about protecting the need for your good product.

 • Hi Glenn!
  Trust me, we know how useful and versatile tablets are — especially when traveling! The Office limitation is a big one for us, though, and there’s rumors of an official Microsoft Office iOS app coming soon. If it’s got the features we need, that takes care of one of the seven things tablets still can’t do. Maybe the others will happen too!

  We hope that the other articles on the site convince you that our blog is about far more than our products. Thanks for reading!

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt