Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Voiko Tablet Vaihda Laptop for Good?Can a Tablet Replace a Laptop for Good?

Kuva: Gordon McAlpin

IPad 3: n ilmoituksen ja tulevan julkaisun myötä on tärkeää huomauttaa, että niin pitkälle kuin tabletit ovat, on vielä sellaisia ​​asioita, joita kannettava tietokone ei voi tehdä.

1. Microsoft Office
Vaikka iPhoneen tulevassa Microsoft Office -sovelluksessa on voimakkaita huhuja, tähän mennessä ei ole mahdollista tehokkaasti käsitellä Word- tai Excel-dokumentteja tablet-laitteella. Toki, voit usein siirtää ja muokata tällaisia ​​asiakirjoja erikoistuneilla sovelluksilla, mutta parhaimmillaan voit hallita vain alkeellisia luomis- ja muokkaustoimintoja. Jäljelle jääneiden muutosten kaltainen ominaisuus olisi näkymätön “yhteensopivalle” tablet-sovellukselle, ja kenenkään arvailla, millainen versio näkyy sovelluksessa, jossa on jäljitetty muutoksia: alkuperäinen tai tarkistus? Tällaiset epävarmuustekijät tekevät ammattimaisesta Office-formaatin luomisesta tablet-laitteeseen mahdottomaksi tähän mennessä.

2. PC-yhteensopivuus
Joissakin sovelluksissa tiettyihin selaimiin tiettyihin peleihin, tabletit eivät ole tietokoneita. Jopa pariton Windows-tabletti ei ole täsmälleen sama kuin tietokoneen Windows ( Windows 8 -tabletit ja tietokoneet ovat erittäin lähellä … mutta kuka on rehellisesti omistaa Windows 8 -tabletin Android- tai Apple-laitteella?) sovelluksia, joita ei ole tablet-laitteissa tai jotka eivät ole riittävän lähellä toisiaan.

3. Salama
Toki jotkin Android-tabletit tukevat Adobe Flashia , mutta toteutus on kauheaa, ja viimeaikainen Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmän päivitys vaikuttaa rikkoutuneelta Flash-yhteensopivuudelta. Lisäksi Adobe lopettaa tuen mobiili Flashille, ja jopa ultramoderni uudella iPadilla on nolla Flash-tuki. Siihen asti, kunnes web-standardit ovat siirtyneet pois Flashista, on aina olemassa verkkosivustoja, jotka eivät ole käyttökelpoisia tablet-laitteissa.

4. Lisäparistot
Useimmilla tableteilla ei ole irrotettavia paristoja. Power laptop käyttäjät käyttävät usein useita paristoja pitkän matkan päässä pistorasiasta (ja akun optimointi on asennettu luonnollisesti). Tablettien käyttäjillä ei ole ylellisyyttä. Kun olet saavuttanut 10 tunnin tai vähemmän akun käyttöiän tyypillisellä tabletilla, niin se on.

5. USB-laitteet
USB-tuki on vain olematonta tabletteja, vain ladattavissa tai PC syncissä tietyissä malleissa. Sano, että haluat liittää ulkoisen kiintolevyn tai peukalotehon enemmän tilaa, peliohjainta, hiirtä tai langatonta laitetta, joka ei ole Bluetooth. Olet epäonninen. Puhuessaan Bluetooth-tekniikasta kuitenkin useat Bluetooth-muunnokset ylläpitävät tabletteja. Onnea löytää Bluetooth-kovalevy, vaikka.

6. Massamuisti
Tablettien SD-korttien tuki on olematonta iPadissa, jota ei ole toteutettu Xoomilla ja muulla tavoin. Olet loukussa laitteiston tallennustilasta. Android ja muut kannustavat sinua tallentamaan tiedostot pilvessä, mutta jos haluat fyysisen varmuuskopion kyseisistä tiedostoista, sinulla on vaikea aika.

7. Langallinen internet
Joskus Wi-Fi tai 3G / 4G ei riitä, varsinkin jos signaali on kauhea. Joskus toimistossasi on vain kova linja, eikä Wi-Fi- reitittimen (tai ei voi) lisätä. Tabletti ei voi muodostaa yhteyttä, mikä voi maksaa sinulle.

Kaikki nämä asiat yhdistävät siihen, että tabletit ovat mahtavia monille toiminnoille, mutta eivät täysin siirry kannettavalle tietokoneelle. Se lähestyy koko ajan, ja voi olla, että jonain päivänä sinun ei tarvitse (tai kaipaa) jotain edellä. Näemme mitä tapahtuu!

 • glenbdcs

  Steve, please please look at what you have written, you cannot stop the next beach tide!
  Who said we should have Microsoft Office -it’s huge, it cost’s a lot and most of us only ever use 10%. We use it now because that’s all there has been for too long.
  Anyone who is using a tablet over 10 hours is going to be exhausted.
  I have watched my wife thoroughly enjoy using her tablet whilst also watching TV (remember they are supposed to be better at multi-tasking than us males) and now I simply ask her to look up something that has caught my interest and moments later she has Google answers. We never did that with a PC or a heavy laptop. Roll on the TV audio synchronising with search engines to explore even further watch we watch.

  There is always going the a place for multiple devices (PC. Laptops, Tablets, Smart phones) and I will continue to use my PC and Laptop when I need more screen/s or power at work or at clients but then when I don’t need it e.g waiting to board a flight, sitting on my hotel bed and Skypeing the family via free Wifi, I prefer my tablet.

  I could go on and I hope your blog is not just about protecting the need for your good product.

 • Hi Glenn!
  Trust me, we know how useful and versatile tablets are — especially when traveling! The Office limitation is a big one for us, though, and there’s rumors of an official Microsoft Office iOS app coming soon. If it’s got the features we need, that takes care of one of the seven things tablets still can’t do. Maybe the others will happen too!

  We hope that the other articles on the site convince you that our blog is about far more than our products. Thanks for reading!
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa