Kan een tablet vervangen van een laptop voor Good?Can a Tablet Replace a Laptop for Good?


Illustratie: Gordon McAlpin

Met de aankondiging en de op handen zijnde release van de iPad 3, is het belangrijk erop te wijzen dat zo geavanceerd als tabletten zijn, zijn er nog dingen die ze niet kunnen doen, dat een laptop kan doen.

1. Microsoft Office
Hoewel er sterke geruchten over een aanstaande Microsoft Office app voor de iPad, tot op heden is er geen manier om effectief omgaan met Word- of Excel-documenten op een tablet. Natuurlijk kun je vaak overzetten en dergelijke documenten bewerken met behulp van speciale apps, maar in het beste geval zult u alleen in staat zijn om rudimentaire maken en bewerken functies te bedienen. Een functie als bijgehouden wijzigingen zou onzichtbaar voor een “compatible” tablet app te zijn, en het is iedereen een raadsel welke versie je zou zien op een app met veranderingen bijgehouden: het origineel, of de herziening? Dit soort onzekerheden professionele Office-formaat creatie op een tablet onmogelijk to-date.

2. PC Compatibiliteit
Van het uitvoeren van specifieke toepassingen voor specifieke webbrowsers om specifieke games, tablets zijn niet pc’s. Zelfs de oneven Windows tablet zal niet precies hetzelfde te zijn als PC’s Windows ( Windows 8 tablets en PC’s zal zeer dicht zijn … maar wie eerlijk gaat om het bezit van een Windows 8 tablet over een Android of Apple een?) Er zal altijd zijn applicaties die niet bestaan ​​op tablets, of benaderingen die niet voldoende zijn afgesloten.

3. Flash
Zeker, sommige Android-tablets ondersteunen Adobe Flash , maar de uitvoering is verschrikkelijk, en de recente Ice Cream Sandwich update voor het besturingssysteem lijkt gebroken Flash compatibiliteit te hebben. Ook Adobe beëindigt ondersteuning voor mobiele Flash, en zelfs de ultra moderne nieuwe iPad heeft nul Flash-ondersteuning. Tot webstandaarden weg van Flash volledig zijn verplaatst, zal er altijd zijn websites die onbruikbaar op een tablet zal zijn.

4. Extra Batterijen
De meeste tablets hebben geen verwisselbare batterijen. Vermogen laptop gebruikers voeren vaak meerdere accu’s met hen voor lange reizen uit de buurt van een stopcontact (en hebben Battery Optimizer is geïnstalleerd, uiteraard). Tablet gebruikers niet hebben dat luxe. Zodra je door de 10 uur of minder van de batterij op de typische tablet, dat is het.

5. USB-apparaten
USB-ondersteuning is allemaal maar onbestaande op tablets, beperkt tot het laden of PC sync op sommige modellen. Stel dat u wilt aansluiten op een externe harde schijf of stick voor meer ruimte, een game controller, een muis of een draadloos apparaat dat niet Bluetooth. Je bent pech. Spreken van Bluetooth, hoewel, veel Bluetooth variaties op de bovenstaande werken wel met tabletten. Good luck het vinden van een Bluetooth-harde schijf, dat wel.

6. Mass Storage
SD Card ondersteuning op tablets is onbestaande op de iPad, niet uitgevoerd op de Xoom en vlekkerig anderszins. Je bent gevangen met de hoeveelheid opslagruimte op het apparaat. Android en anderen aanmoedigen om uw bestanden op te slaan op de wolk, maar als je wilt een fysieke back-up van die bestanden, zul je een harde tijd.

7. Wired Internet
Soms Wi-Fi of 3G / 4G is niet genoeg, vooral als het signaal is verschrikkelijk. Soms is je kantoor heeft slechts een harde lijn, en je geen zin hebt (of niet) toevoegen van een Wi-Fi- router. De tablet zal niet in staat om verbinding te maken, die u kan kosten.

Dit alles bij aan het feit dat tabletten geweldig voor vele functies, maar niet volledig de plaats van een laptop te nemen. Het wordt steeds dichterbij de hele tijd, en het kan dat op een dag zul je niet nodig hebt (of miss) sommige van de bovenstaande zijn. We zullen zien wat er gebeurt!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden
 • glenbdcs

  Steve, please please look at what you have written, you cannot stop the next beach tide!
  Who said we should have Microsoft Office -it’s huge, it cost’s a lot and most of us only ever use 10%. We use it now because that’s all there has been for too long.
  Anyone who is using a tablet over 10 hours is going to be exhausted.
  I have watched my wife thoroughly enjoy using her tablet whilst also watching TV (remember they are supposed to be better at multi-tasking than us males) and now I simply ask her to look up something that has caught my interest and moments later she has Google answers. We never did that with a PC or a heavy laptop. Roll on the TV audio synchronising with search engines to explore even further watch we watch.

  There is always going the a place for multiple devices (PC. Laptops, Tablets, Smart phones) and I will continue to use my PC and Laptop when I need more screen/s or power at work or at clients but then when I don’t need it e.g waiting to board a flight, sitting on my hotel bed and Skypeing the family via free Wifi, I prefer my tablet.

  I could go on and I hope your blog is not just about protecting the need for your good product.

 • Hi Glenn!
  Trust me, we know how useful and versatile tablets are — especially when traveling! The Office limitation is a big one for us, though, and there’s rumors of an official Microsoft Office iOS app coming soon. If it’s got the features we need, that takes care of one of the seven things tablets still can’t do. Maybe the others will happen too!

  We hope that the other articles on the site convince you that our blog is about far more than our products. Thanks for reading!

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer