Hoe verwijder ik of verwijder Privacy Reviver?How do I uninstall or remove Privacy Reviver?

Privacy Reviver is zeer gemakkelijk te verwijderen. Bij ReviverSoft geloven wij zeer sterk in het toestaan ​​dat mensen applicaties verwijderen die ze niet willen behouden. Natuurlijk hopen we dat u deze manier niet over Privacy Reviver voelt, maar als u dat doet, hier is hoe u het kunt verwijderen:

Verwijder via het menu Programma’s:

• Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Selecteer in het menu Programma’s Privacy Privacy .
  • Selecteer Verwijderen .
  • Volg de aanwijzingen op het scherm totdat u klaar bent.

Verwijder via het Windows Configuratiescherm:

• Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Klik op de menu knop “Control Panel”
  • Kies Programma’s / Verwijder een software
  • Selecteer Privacy Reviver onder de lijst met applicaties
  • Kies Verwijderen