Kuinka voin poistaa tai poistaa Privacy Reviver?How do I uninstall or remove Privacy Reviver?

Yksityisyys Reviver on erittäin helppo poistaa. ReviverSoftissa uskomme voimakkaasti, että ihmiset voivat poistaa sovelluksia, joita he eivät halua säilyttää. Tietenkin toivomme, että et tunne tätä tietä yksityisyyden palautumisesta, mutta jos näin on, tässä on se, miten poistaa se:

Poista asennus Ohjelmat-valikosta:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä
  • Valitse Ohjelmat-valikosta Privacy Reviver .
  • Valitse Poista asennus .
  • Noudata näyttöön tulevia ohjeita, kunnes olet valmis.

Poista Windowsin Ohjauspaneelin avulla:

• Napsauta Käynnistä-painiketta näytön vasemmassa alakulmassa
  • Napsauta ”Ohjauspaneeli” -valikkopainiketta
  • Valitse Ohjelmat / Poista ohjelmisto
  • Valitse Privacy Reviver sovellusluettelosta
  • Valitse Poista asennus